Alla inlägg den 24 juli 2012

Av Linda Johansson - 24 juli 2012 21:59

Hallå bloggen !


Jag har inte prioriterat att blogga nå riktigt idag för Nea har gått före ... Hon har haft en upp och ner dag idag ena studen har hon gråtit eller surat och sen varit jätte glad , det märks på henne när hon har en dålig dag och det har hon haft idag ! Stackars liten älskling hon var så ledsen ikväll för jag hade sovit borta igår natt så jag fick ligga och krama och trösta en väldigt ledsen tjej som somnade tryggt emot mitt bröst med tårarna rinnandes ner för kinderna ... usch vad ont det gör i hjärtat när hon är så där ledsen , hon var så rädd att jag skulle gå ! Hon är så van med att det är jag som lägger henne varje kväll och det är jag som väcker henne eller hon kryper upp till på mornarna när hon vaknar tidigare än mej ... Därför blir det en stor omställning när jag sover borta på nätterna för det är hon verkligen inte van med ! Det är svårt det där att få det att gå ihop ... ibland känns det som om jag sviker Nea med att åka iväg och jobba och värre sova borta ifrån henne är pengarna så jävla viktiga att man sätter barnen i andra rum ? Jag har alltid proriterat Nea före allting annat och kommer alltid att göra det .... inget jobb i världen är viktigare än henne ! Nu är det bara en natt till jag ska sova borta och det är på Fredag natt , natten emot Lördag sen är det som vanligt igen att det är jag som lägger henne och pussar henne godnatt ! Bara att håll ut !

 


Hur som helst !


Slutade 09.00 imorse knata hemåt gjorde mej klar sen kom pappa och hämtade mej och Nea blev otroligt glad när jag kom innanför dörren hos mamma & pappa ... det blev en  sväng till rusta med för oss med mamma handla lite behöva ha saker ... hittade på två par gråa mysbyxor åt Nea också för en billig slant det kommer komma mycket väl till pass till vintern under en overall eller täckbyxor eller en mysighemmadag ! hem till mamma & pappa sen igen för att slänga i tvätt i maskinen som jag har hållt på med hela dagen idag ... det jobbiga när jag tvättar hos mamma & pappa är att dom har sån liten tvättmaskin och den tar evigheter på sig att bli klar så jag hann inte tvätta allting idag utan jag får fortsätta att tvätta imorgon efter jobbet ... mamma bjöd på mammas hemmagjorda köttbullar och sås otroligt gott min mamma kan hon :-) Sen knata jag och Nea ner till bibloteket lämnade igen böcker jag lånat och lånade nya ... Nea lånade tre filmer och fyra böcker så nu har hon att göra ! Jag hittade tyvärr inte den boken jag sökte men jag hittade två andra böcker och är nöjd med dom ! Sen bjöd mamma oss på fika och sånt tackar man jue aldrig nej till iaf inte jag som är sån gottegris ! var ute och körde lite idag också med pappa , övade på att komma iväg ordentligt lyckades bättre den här gången än förra men det behövs mer träning innan jag kan börja köra i stan ! Jag längtar verkligen till dess ... prova på lite nya utmaningar , köra kan jag göra och det gör jag faktiskt rikigt bra men det svåra för mej är just att stanna och komma iväg sen ! Mooorrr ! öva , öva och öva ! Mer kan man inte göra ! Stannade kvar hos mamma & pappa och kollade på allsång på skansen innan vi åkte hemåt för idag ! Alltid lika skönt att komma hem till sitt eget ... Så idag har det varit en lugn dag och jag tror att Nea behövde det hon är vikigast !


Nu sover hon i sin säng och jag ska också krypa ner nu läsa lite i boken jag lånade på bibloteket innan det är tack och godnatt ... börjar 09.00 imorgon och jobbar till 15.00 det är ett helt okej pass tycker jag ! Och efter jobbet ska jag fortsätta tvätta hemma hos mamma & pappa ... sen ska Nea och jag hitta på något skojigt tillsammans !

Hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 24 juli 2012 09:32

Kom nyss hem från ett 20 timmars pass nu ska jag vakna till med en redbull göra mej klar sen uträtta lite ärenden och tvätta idag ! Hörs sen !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards