Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Shopping dag !

Av Linda Johansson - 28 december 2008 19:36

Hopp !


Då har man nyss kommit hem ifrån Valbo med Linda då åkte in vid halv 2 kom hem för en stund sen var inne i valbo i timme så nu är jag helt slut och ont i fötterna också !

Men kul har det varit fick skjuss av Snälla Emil till Valbo gick direkt till Gina Tricot men där var det rätt utplockat så klart hittade absolut INGENTING ! där inne men Linda köpte en klänning (kan dock säga att den klänningen hon köpte är den JAG har gått och kollat på i evigheter jävla kärring) hahahah Men hon är säkert jätte fin i den !

Sen strosade vi runt lite överallt gick och åt på donken också ville igentligen äta lite vanlig mat på IKEA men där var det jue propp fullt så det fick bli donken istället !

Linda köpte en massa saker bland annat klänningen , en väska , underkläder , en tröja (som jag också ville köpa men hade inte råd jävla skit för att vara fattig)

Jag köpte underkläder tre par trosor och en bh av nå slag som man kan ha under en klänning som likar en tränings bh (glömde den dock hemm så jag kunde inte knäppa kort på den)

Och en jacka som hade kostat 500:- men som dom satt ner till 249:- är jätte nöjd med den jackan ville ha ett par skor också men det fanns jue inga snygga dom har jue helt slutat med dom snygga trövlarna dom hade ett par som jag ville ha liknande som jag har men dom var det ingen rea på så det får vänta isåfall !

Tråkigt när man har lite pengar (tack vare mamma och pappa)

så hittar man ingenting att ha på sig men 500 kr räcker inte såå långt

men jag är glad för det jag har handlat iaf !


Måste tillägga en rolig sak som Linda sa när vi satt ute och rökte

"Du jag måste in till IKEA" och när hon sa det lät hon sjukt olycklig

"ska du skita" svarade jag då!

hahahahahhahahah förstod direkt att hon behövde gå på toa man kan läsa av henne sååå bra ! Höll på att dö av skratt då !

Och värre blev det på bussen när Linda skulle berätta en sak om någon som hade fisit och skitit på sej samtidigt och när vi började halvskratta så rörde Linda på sig i stolen i bussen och stolen började knarra så det lät precis som hon fes och vilket JÄVLA gott skratt vi fick precis när man talar om något sånt så låter det så om stolen jag skratta så jag grät och inte kunde jag andas heller !

Linda du är fan helt sjuk i huvudet du är den roligaste människan jag vet !

Älskar dej gumman !


Emil fick hämta oss ännu en gång vid buss station för bussen skulle inte komma förens 45 minuter vi orkade inte vänta så länge efter en hel dag i Valbo är man trött så Emil hämtade oss och körde hem oss till mej så jag hämtade kräket och lite små saker och nu sitter jag i sängen och Linda i soffan med varsin dator och tänker ta det lungt resten av kvällen orkar inte göra många knop idag!

Måste försöka tigga lite alkhol av mamma tills på nyår också för om jag inte får det av henne så blir det nog inget nyårsfirande för min del !


Ne nu bloggar jag inge mer idag ska slänga mej framför TVn om en stund

Skriver mer i morgon istället

Bilder på jackan och det finns under inlägget för er som vill kolla !

Puss & Kram



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards