Alla inlägg under augusti 2012

Av Linda Johansson - 22 augusti 2012 13:55

Hallå !


usch känner mej mer död än levande just nu känner jag och klockan är inte ens 15.00 hmm jag hatar verkligen tidiga mornar ... hur ska jag nu klara mej tills ikväll utan att däcka nånstans ... som tur är så har Nea med sig en kompis hem idag som hon leker snällt med på sitt rum , det är viktigt att barnen får leka själv med sina kompisar också ... jag är absolut ingen sån mamma som ska vara med i barnens lekande (fast jag vet att dom finns) barn ska leka med barn , och vuxna ska helt enkelt inte bland sig in där ... det finns tyvärr dom vuxna (eller som ska föreställa vuxna) som inte kan låta barnen leka själva som absolut måste leka med jag tror inte att dom här "vuxna" människorna är så vuxna som dom igentligen ska vara för sin ålder ... dom har stannat kvar i barnåldern hur det nu kan komma sig ! dom vill helt enkelt inte växa upp och kommer nog aldrig att göra det heller ... tragiskt men sant ! barn ska leka med barn inte bara med sina syskorn och vuxna för att den "vuxna" ligger på samma nivå som barnen själv älskar att leka jag trodde att man växte ifrån sånt , det har iaf jag gjort ! visst leker jag med Nea självklart ... men jag ser hellre att hon leker med sina gemnåriga kompisar , jag vill inte ha kontroll hela tiden sånt måste vara jobbigt ! Hur som helst ! alla är vi olika och tur är väl det!


Imorgon får jag äntligen min efterlängtade tvättmaskin :-) och jag har tvätt och tvätta också som jag sparat ihop man måste jue prova den nya tvättmaskinen på en gång , jag är som ett litet barn på julafton :-) så imorgon mellan 13.00 - 17-00 skulle dom komma med den så pappa ska åka in till Valbo och köpa en förhöjningslåda (vad det nu heter) till maskinen som den ska stå på så den kommer upp lite , och i den "lådan" kan man förvara saker i också den är inte stor men det får garanterat plats tvättmedel och sköljmedel i den , så det är perfekt ! känner på mej att när tvättmaskinen kommer och den står där så varje gång jag kommer att gå in på toaletten så kommer jag kolla på den och flina som ett litet barn just för den är min ... haha herregud vad barnsligt ... men jag är faktiskt väldigt glad att jag kan köpa den helt själv , pengar som jag jobbat ihop för att just kunna köpa tvättmaskinen klart man är glad då !


Tjejerna kommer väl att leka ett tag till , jag skulle behöva städa  ... men jag orkar inte det idag pga tröttheten , utan jag har bestämt mej för att göra det som jag känner att jag vill och behöver medans Nea har roligt , så jag tänkte passa på och krypa ner i soffan och läsa lite måste läsa ur boken som ska tillbaka till bibbloteket snart ... den är så sjukt spännande så jag måste läsa klart den annars får jag helt enkelt låna om den ! Jag har verkligen fastnad för kriminella böcker och filmer , som snabba cash och böcker som jag läst , odjuret , löftet och ett X antal andra som handlar om den kriminella under världen i stor städerna , sånt folk inte ser men som förekommer bland oss ... ibland mår man illa , ibland blir man riktigt förbannad eller ledsen , ibland så tycker man att det är rätt åt aset ! Jag tycker om att läsa böcker som berör mej och väcker olika känslor  , inge jävla kärleksromaner där det handlar om att killen får tjejen och tjejen får killen sånt trams ! sånt läste jag mycket förut , men nu orkar jag knappt läsa första meningen om sånt trams , man vet endå alltid hur det kommer att sluta , i dom här böckerna jag läser vet man aldrig hur det slutar det är det som är så spännande ... prova ni också , ni kanske fastnar ni också :-) ja nu ska jag inte säga att det bara är sånna böcker som handlar om kriminalitet som jag läser ni får inte missförstå mej ... men mycket sånna böcker !  äh nu vart det mycket trams och tjabbel om en massa skit som ni säkert inte är så intresserade av endå , men jag bloggar inte bara för eran skull utan för min egen skull också kom ihåg det :-) så det får räcka för nu !


Hörs sen !

Av Linda Johansson - 21 augusti 2012 19:57

Med Lill hjärtat ! Kärlek !

Av Linda Johansson - 21 augusti 2012 19:25

Har varit på information för kursstarten idag ... det gick bra förutom att jag fick springa fram och tillbaka från skolan , hem , hämta Nea , till skolan igen och sen hem på bara 2 timmar lite drygt , & sen att  läraren berättade att vi ska börja praktik redan efter två veckor i den kursen alltså två dagar på två veckor eftersom vi har en lektion i veckan , och då tror dom att man ska kunna ta stick i fingret , lägga om sår , sätta in kateter osv .... hur fan tänker dom när man inte ens får en endaste metodövning ! Gaah ! plus att det blir på Gävlesjukhus vilket betyder att man måste passa den där jävla bussen och sen få iväg Nea till skolan på det , det här ser jag inte fram emot , praktiken i sig kan bli väldigt intressant men inte att den ska vara så tidigt och inte att jag måste passa bussar , det end posetiva att åka buss är att det är så pass nära till själva sjukhuset från busshållsplatsen där man kliver av ! Gud vad jag vill ha ett körkort NU ! men men ett körkort kan man ju inte få över dagen precis ! praktiken måste göras det är ingenting jag kan göra åt , annars ser det lovande ut faktiskt ... ser fram emot att sätta mej i skolbänken igen och så småningom bli klar och utbildad undersköterska !


Reng och regn hela tiden , då får man passa på att hitta på sake innomhus istället , Nea valde TVn så klart , själv fördriver jag tiden med att blogga ... tidig kväller ikväll också Nea ska till skolan imorgon själv börjar jag inte förens på Fredag så jag får två dagar ledigt och det känns skönt , men då har jag endå Neas skola att passa ...Hon kommer också få en ganska lugn vecka hon kommer att gå 08.00 - 12.00 imorgon och på Torsdag , på fredag kommer hon så klart att gå lite längre för jag själv går i skolan då ! En mjukstart med andra ord :-)  har lite planer på helgen också beroeende på vädret så klart , så nu hoppas jag på sol och värme , kanske lite för mycket att begära och hoppas på när vi endå är inne i slutet av Augusti ?!


Nu ska jag gå och kramas lite med fialotta som har en liten surdag idag ... men en kram av väldens bästa mamma kanske piggar upp haha !


Hörs kanske senare !

Av Linda Johansson - 21 augusti 2012 10:26

I skolan idag !


Och jag börjar bli lite nervös , men det ska nog gå bra :-) hoppas det blir intressanta ämnen bara så man pallar med skolan ! men det måste jag väl göra endå , man har jue inte mycket till val direkt ! Det gick iaf jätte bra att lämna Nea i skolan idag fast det var svårt att få upp henne i morse när vi kom till skolan så skuttade hon iväg med en kompis direkt glad och förväntansfull vad dagen har att erbjuda henne i skokan idag ! Hela jag blev så varm , min lilla flicka som är så stor som redan går i första klass ... Det är svårt ibland att förstå att hon är så pass stor , för mej så är hon fortfarande min lilla skitunge och kommer alltid att vara det hur stor hon än blir !


Som sagt jag ska också masa mej iväg till skolan snart , trött som bara denn  , eller ja det börjar släppa nu men imorse trodde jag att jag skulle dö av trötthet när klockan ringde ... men duktig som man är så klev jag upp direkt när klockan börja ringa svårt att komma igång imorse och värre lär det bli under dagen men det får man ta då ... jag ska bara överleva dom närmaste timmarna ... nu ska jag kolla klart på "Våra bästa år" sen ska jag ringa ett samtal innan jag drar iväg till skolan ! Hörs senare !


 

Tjing !

Av Linda Johansson - 20 augusti 2012 19:50

Godkväll !


det får bli ett ganska snabbt inlägg ikväll får passa på medans Nea sitter och kollar på barnpogram men kl 20.00 ska hon ligga i sängen och jag ska kolla på första avsnittet av färjan som börjar idag , sen får det bli sängen för min del också klockan kommer att ringa 06.30 imorgon bitti vilket jag inte är van med jag har inte gått upp så tidigt på hela sommaren och det kommer att bli tufft imorgon när klockan ringer därför är det lika bra att lägga sig i tid så hoppas jag att det ska gå bättre ! själv börjar jag kl 13.00 imorgon första kursinformationen håller väl på en timme sen börjar jag 15.30 igen med nästa kursinformation ganska sent men får bli så att jag tar med mej Nea till skolan hon ska inte behöva gå till 16.30 det tycker jag är alldeles för sent ... men det ska bli kul att börja skolan igen , får se vilka klasskompisar man får den här gången då !


hur som helst !


Jag är så otroligt glad idag , för det första så fick jag hämta hem Nea idag som jag har saknat så mycket , och för det andra så åkte jag in till Valb och köpte min efterlängtade tvättmaskin som jag har tjänat ihop under sommaren ... så på Torsdag mellan 13.00 - 17.00 kommer dom med den och jag längtar som fan ! Äntligen får jag min egen tvättmaskin så slipper jag tvätta i en äcklig tvättstuga som folk kan ha slängt in vad som helst i eller behöva låna mammas & pappas när jag måste tvätta ! Sen ska jag köpa ett smalt badrumsskåp också annars får jag inte plats med tvättmaskinen får se när det kan bli hoppas på att vi kan åka in på Onsdag och köpa den ! Ville bara berätta om tvättmaskinen jag är otroligt glad ... Nu ska jag få Nea i säng som försöker hitta på en massa saker hon måste göra innan hon ska lägga sig men den gubben går inte , ibland måste man vara sträng !

Hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 20 augusti 2012 12:04

Måndag !


idag får jag hem lill älsklingen min och gud vad jag har längtat , hon ringde mej igår (blev så förvånad att hon fick) och bara att höra den lilla rösten fick mej att längta ännu mer men idag kommer hon hem om bara två timmar lite drygt så hämtar jag henne , första dagen i skolan första klass ... det ska bli väldigt roligt att höra hur det har gått i skolan idag jag är väldigt nyfiken :-) men min lilla älskling är så duktig och klok så hon kommer inte ha några som helst problem i skolan om hon bara lägge ner tid och ork på det ! Ikväll får jag äntligen stoppa om henne i sin egen säng och puss henne godnatt , bara att veta att hon ligger där skapar mej lugn och trygghet ... något som jag har svårt med när hon är borta , jag kan inte slappna av utan jag går på helspän hela tiden ! Men om två timmar så är jag lugn igen då är vi tillsammans som det ska vara


Usch idag är jag trött och tung i huvudet , var otrligt trött imorse när jag vakna och tyckte att jag borde kliva upp för att hinna med lite saker innan kl 14.00 när jag hämtar Nea , men under dagen kommer jag att bli piggare just för att hon kommer hem idag ... får se vad vi ska roa oss med idag , handla ska vi iaf göra det är allt jag vet än så länge men någonting ska vi hitta på kråk ungen och jag !

Har lite att göra innan jag ska hämta henne i skolan så det får räcka nu , skriver mer senare idag !

Av Linda Johansson - 19 augusti 2012 21:58

Oj , vilken slapp söndag jag har haft idag ! Ladda upp batterierna till veckan när skolan börjar igen ! Jag och mamma har haft film maraton idag fjärde filmen vi kollar på nu ! Det har varit riktigt skönt å bara degat i soffan ! Men på Måndag börjar en ny vecka och jag ska försöka ändra på mitt liv så mycket jag kan ! Det får vara helt slut med ute mat och allt skit man stoppar i sig om dagarna ! Hmm ! Undra hur det kommer att gå ! Ni får hålla tummarna för mej nu ! Nu ska jag återgå till filmen ! Hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 18 augusti 2012 20:25

Hallå där !


hoppas att ni har en skön helg ! Igår vart det lite fest med kompisarna hemma hos Jenny E ! Om ni undrar varför jag skriver första bokstaven i efternamnet så är det för att jag har tre nära vänner som heter Jenny , Vi har Jenny Landström , Jenny Remula och Jenny Eriksson ... tur att jag inte har fler nära vänner som heter just Jenny jag har svårt endå ibland att hålla isär dom :-P hur som helst vi hade jätte trevligt hemma hos Jenny E fast vi inte vart så många men vad gör det alla gånger ? Sjöng singstar och toka oss hela kvällen innan vi tog en taxi ner på stan för att kolla läget på puben ... ganska dåligt med folk i början när vi kom men senare på kvällen så strömmade in ganska många ... en lyckad kväll helt klart !


Idag har det varit en lugn dag för mej , inte för att jag har varit bakis som jag brukar bli ... jag hade tur idag och slapp det och det är jag väldigt glad för även fast jag kanske inte var direkt nykter igår ... var över en sväng till moster med mamma och tjattrade ett tag innan vi åkte och handla och åkte hem och stoppa lite mat i magen ... kvällen kommer att fortsätta lika lugn jag ska krypa upp i soffan och smälla i mej lite chips och hoppas på att det är nå bra film eller pogram på TVn ikväll ! Snart är det Måndag också och gud vad jag längtar tills jag får hem min lilla skrutt unge igen som jag saknar henne ... ! Och till veckan börjar hon första klass också , min stora tjej vart har tiden tagit vägen ? jag börjar bli gammal  det är bara att inse det fast jag inte vill !


Hörs senare eller imorgon !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards