Alla inlägg under augusti 2012

Av Linda Johansson - 17 augusti 2012 10:03

Godmorgon mina fina läsare ! Hoppas att ni har sovit gott , det har iaf jag som en klubbad säl ! Var så otroligt trött igår kväll men endå så tog pappa och jag en tur i bilen i stan ! Ja ni hörde rätt , jag har börjat köra i stan nu :) det är himla kul men svårt ibland men med lite övning så går det :) Ligger i soffan och försöker att bli människa idag också ! Ska möta upp Jenny om ett tag för att gå ner på stan till systemet inhandla lite drickbart till ikväll ! Blir lite sing star och Buzz hemma hos Jenny E ! Något lär man fördriva dagen och tiden med :) vad ska ni göra ikväll ? Hoppas att ni får en bra dag / kväll iaf ! Hörs senare !

Av Linda Johansson - 15 augusti 2012 20:59

Godkväll bloggen !


Jag har varit dålig på att blogga någon dag nu men som ni säkert redan vet så har jag upp & nerdagar när det gäller bloggen ! Ibland blir det mer och ibland mindre eller ingenting alls ! Men nu ska ni äntligen få något att läsa ! Bra va ? Det har faktiskt inte hänt så mycket sen senast jag skrev , mitt liv står still helt enkelt usch vilket tråkigt liv jag har när jag tänker efter ! Jag måste skaffe mej en hobby ! Man kan jue inte leka soffpotatis hela livet , tur att skolan sätter igång igen nästa vecka så jag får ordning på tillvaron igen efter den här sommaren ! Sen ska jag sätta upp en del mål som jag måste försöka klara av nu ! min mål är !


*Gå ner i vikt (minst 17kg) äta nyttigare , sluta med godis och utemat / dricka

*Plugga en massa skola

* börja läsa massa teori och köra ännu mera

* Släppa allt det negativa och se på det posetiva istället

*Skaffa mej någon att prata med någon som lyssnar !


Det får räcka , mer kommer jag varken att hinna med eller palla man måste börja någonstans ! Dags att ta tag i livet känner jag , livet är alldeles för kort för att slarva bort halv livet på skit saker ! Posetiva tankar var det ja !


Hörs imorgon nu har jag inte tid med er mer !

Av Linda Johansson - 14 augusti 2012 13:17

Vart ifrån har ni läsare  fått att jag ska vara nån slags spåkärring och spå in i eran framtid ? Ser jag ut som nån jävla spåkärring lr ? Ni får sluta skicka era frågor om hur eran framtid ser ut , jag har ingen som helst aning om hur eran framtid ser ut ... jag kan inte se in i framtiden även fast jag skulle vilja många gånger ! Så sluta skicka frågor om er själva som jag inte kan svara på ! Gå till en spåtant i stället !


 

Av Linda Johansson - 10 augusti 2012 16:43

Jag och Nea följer med mamma & pappa på crusing ikväll ! Blir dock inte så sent när man har barn med sig :) hörs sen !

Av Linda Johansson - 9 augusti 2012 21:46

Godkväll !


idag har det varit en till uppochner dag för både mej & Nea mest för Nea tror jag ! Ibland måste man verkligen räkna både en och två gånger till tio ... ta djupa andetag ! Nea är inne i en period nu när hon vägrar att lyssna utan hon gör det hon känner för endå sen spelar det ingen roll att man har sagt nej ... Jag har varit riktigt , riktigt trött idag orkeslös pga mycket funderingar och känslor och mycket energi som går åt på en och samma gång ! När man har sånna här tuffa dagar så vill man bara lämna allt och bara gå ... man får faktiskt bli trött imellanåt man måste tillåta sig att bli trött , kanske ta hjälp utav andra både för ens egen skull och för barnets skull för barnet kan också behöva ladda nya batterier ! Det är verkligen inte lätt att vara ensamståeende mamma ... jag tackar min lyckliga stjärna (om jag har någon) för att mamma & pappa finns och ställer upp så mycket på mej ... mina älskade föräldrar ... vad vore jag utan dom ?! Mamma - jag vet att du läser det här för jag vet att du läser min blogg :-) jag är er evigt tacksam för all hjälp jag får utan er ! Jag behöver verkligen det  ni är guld värda och jag älskar er så otroligt mycket !


Annars har dagen varit händelselös ... hoppas på en bättre dag imorgon med ny energi och nya krafter !

Nea och jag skuttade ner på stan en sväng ännu mer shopping ... det tar jue aldrig slut ... massa nya underkläder den här gången , det behövs verkligen ibland ... och Nea fick en ny klänning som hon så stolt satte på sig på en gång !

När vi kom hem så kröp vi upp isoffan efter jag skrubbat rent en lortunge i badet och kollade på film , det är så otroligt mysigt och betyder så mycket att krypa upp i soffan på kvällarna tillsammans och bara ta det lungt , små prata imellanåt och kramas ibland ... (Oj nu låter jag som nån annan som missbrukar ord som bus , bus , bus , mys ,mysigt , myyyysss  , underbart , finaste som finns m.m) men det är faktiskt sant man behöver dom här kvällarna bara finnas till ... dom är betydelsefulla ! Nea sover och jag ska snart krypa ner jag med det vart en tidig morgon imorse blev väckt av mamma 07.15 vilket vi inte är van med ! Så snart är det tack och godnatt för min del också , men först måset jag så klart läsa lite det är ett måste !

Vi får höras mer imorgon ! Godnatt !

Av Linda Johansson - 8 augusti 2012 19:20

Lite inne aktivitet när vädret är tråkigt ! Dock tycker jag att spelet är lite väl barnsligt men Nea gillar det och då får man offra sig :)

Av Linda Johansson - 8 augusti 2012 17:32

Kan inte låta bli och skratta lite för mej själv men absolut inte så att det märks :) VARJE gång Nea och jag är osams och hon vet att hon har gjort fel så stänger hon in sig på sitt rum eller nån annan stans och skriver små eller stora lappar om att jag ska förlåta henne ! Det händer varje gång :) hon brukar alltid smyga sig fram slänga lappen på golvet som hon vikt ihop och springa i väg ! Och det roliga ÄR att jag var PRECIS lika dan när jag var liten :) när jag bråka med min mamma så hon har ju att brås på Fia lottan min :) En bild på hur det kan se ut :)

Av Linda Johansson - 8 augusti 2012 17:23

Ja , jag HAR varit i farten igen ! Kan inte låta bli ! Denna gång blev det balaamspray och balsam också för håret , puder , tre parfymer och rakblad plus en gul svart klänning jag gjorde ett kap på den hade kostat 1199 kr men jag köpte den för 150 kr den kommer bli bra till bröllopet :)

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards