Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Linda Johansson - 4 juni 2012 10:01

Vart är sommaren ???


Jag blir tokig på det här vädret ... vart är sommaren ?? Jag vill ha värme och soool ... inte en massa regn och rusk och kallt... nästa vecka börjar jag mitt sommarjobb och jag vill ha en riktig sommar och kunna sola innan dess ... men det der mörkt ut ... den enda fördelen som är när det är sånt här väder det är att man inte får dåligt samvete när man ligger hemma i soffan och kollar på film eller tv ... Men idag ska jag köra en städning iaf  försöka få energi till det för idag måste jag städa !Men känner mej riktigt trött och vill bara lägga mej ner och sova ... ska ta det lungt en stund till innan jag sätter fart !


Idag är det en ny vecka och jag börjar med mitt nya liv ... inge godis , dricka eller utemat ... imorse åt jag en rejäl frukost ... gröt , två ägg och ett glas juice ...  till lunch blir det en sallad innan middag en eller två frukter innan det blir kvällsmat då kommer jag köra med vanlig husmanskost men äta mindre och äta mer grönsker ... det är skit svårt när jag vet att det ligger en massa götta i skåpen ... men jag ska låta bli det om det blir för svårt så kommer jag slänga det för då finns det inte där ! Och till veckan ska jag hinna med ett par promenader också så jag kommer ut och rör på mej lite så kanske jag blir piggare... Nu ska jag verkligen kämpa och ge allt för att bli piggare och gå ner i vikt och få den där kroppen som jag så länge velat ha ... Hejja mej själv !


Nea åker till sin pappa idag och blir borta i två låååånga veckor ifrån mej ... jag vet inte hur jag ska klara det men på något sätt så måste det gå ... tur att man har lite att göra umgås med kompisar , köra , plugga , jobba osv ... Annars vet jag inte hur jag skulle klara av att vara borta i från mitt barn så länge ... Men prata i telefonen kommer vi absolut att göra sen kommer jag att träffa henne nästa vecka på hennes första skolavslutning ... då får jag passa på att krama om henne ordeligt så jag klarar mej några dagar till innan hon kommer hem igen ! Min lilla prinsessa ♥ 


Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards