Alla inlägg den 17 juni 2012

Av Linda Johansson - 17 juni 2012 20:43

Är alltid kul , men läskigt !


Var ut och körde lite nu på kvällen med mamma & pappa ... provade på att köra nya vägar , körde till Forsbacka / Valbo på en 80 väg det gick riktigt bra ... Sen körde jag ut till Högbo och åkte din där och parkerade jag hamnade iaf rakt men jag skulle ha kört lite längre in emot rutan men det är första gången och då brukar det inte bli helt rätt ! Jag måste träna på att stanna och sen komma iväg och växla ... jag har skit svårt för att komma iväg rätt när jag stannat antingen får jag motorstopp flera gånger eller så gasar jag för mycket och det är inte heller bra eller så  blir en rivstart iväg och det mår inte bilen bra utav ... det finns liksom inget mitt imellan för mej antingen gasar jag för lite eller för mycket ... jag måste verkligen träna på det där ... annars kommer jag ha sönder bilen en vackerdag ! Imorgon är det nya tag som gäller då ska jag träna lite på att parkera bättre och att komma iväg på rätt sätt när jag stannat ... vill så gärna börja köra lite i stan snart ! Annars är jag ganska stolt över mej själv ... jag klarar av dom flesta nya utmaningar som jag provar på ... pappa har inte behövt dragit i handbromsen än och vi har inte fått hjärtattack än heller ... Förutom att pappa inte gillar att bilen far lite illa ibland ... men det är inte så konstigt det är en ny bil och då är man oftast rädd om bilen ! Men jag kommer att klara av köra ordentligt när jag tränat lite , alla kan inte allt på en gång !

    

Resten av kvällen ska jag spendera i badet och framför TVn och längta tills imorgon när lill hjärtat äntligen kommer hem till mej efter två otroligt låååånga veckor ifrån mej ... Det ska bli underbart att få krama och pussa på henne igen .. det är verkligen svårt att vara ifrån henne , men man får göra det bästa av situationen helt enkelt ! Nu får jag ha henne hemma i två underbara veckor , och vi ska göra en massa mysigt och roligt ihop ! Som sagt , hoppas vädret blir bättre bara så man kan göra en massa utomhus !

Hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 17 juni 2012 12:59

På det här vädret ?


mer än jag ? Jag blir så matt och totalt orkeslös när det bara fortsätter ... Jag hoppas verkligen på en finare vecka nästa vecka ... för på Fredag börjar jag 15.00 och jobbar till 15.00 på Lördag alltså 24 timmars jobb ... då vill man hinna göra en massa roligt innan dess och att det är fint väder ...


Imorgon kommer äntligen mitt älskade barn hem ... ska hämta henne 12.00 på fritids för vi ska åka ut till min lärare för en avskedsfika och barnen är också välkommna eftersom många av oss har barn ... och vi ska vara där till 13.00 så vi åker ifrån skolan med Sipan 12.30 tur att man får åka med :-) Så det det ser jag fram emot faktiskt !


Idag vet jag inte riktigt vad som händer , jag vill gärna göra någonting ... jag vet bara att jag ska ut och köra lite senare ... det får kanske bli en tripp ut till Valbo med mamma & pappa !

Hörs senare !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards