Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Linda Johansson - 13 juni 2012 21:41

Blogga något mer ikväll !


Jag är ganska trött (Mamma sa att jag nästan alltid skriver att jag är trött i min blogg) men snälla lilla mamma min du vet jue att jag är kroniskt trött , det bör väl du veta du är jue det själv :-) hur som helst så tänkte jag krypa ner i sängen och kolla på tv en stund innan jag tackar för mej för den här dagen ... samlar krafter och sömn inför ett jobbpass imorgon 15.00 till 09.00 på Fredag ! eftersom jag brukar få dåligt med sömn när jag jobbar för att jag är för fjantig så är det lika bra att lägga sig i tid så man kanske klarar av en dålig natt med sömn !


Hörs mer imorgon godnatt med er !



Ja just ja , lägger ut bilder från Neas skolavslutning på fredag när jag kommer hem eftersom mammas & pappas dator inte vill ta emot min USB sladd Dumma , dumma dator ! Så bilder kommer men det blev inte så många för det var svårt att knäppa kort från långt håll ... jag ska fan i mej spara ihop till en systemkamera , men först får det bli en tvättmaskin sen en nya kamera ... Så kommer det garanterat läggas ut flera bilder i bloggen ... !

Av Linda Johansson - 13 juni 2012 07:14

Godmorgon !


Jag var uppe med tuppen imorse ... usch vad trött jag var när klockan ringde eftersom jag somnade så sent igår kväll men det var bara att masa sig upp och göra sig klar för att gå på Neas skolavslutning , hennes första skolavslutning kommer bli jätte kul att gå på den och få träffa henne en stund idag !


 


Efter skolavslutningen ska jag tvätta lite ... kanske tar mej en stödvila så man orkar med dagen och kvällen ! Senare idag blir det fika med brudarna nere på stan ... och efter det blir det att köra lite så klart , hoppas det går bättre i rondellen den här gången !

Hörs av lite senare !

Av Linda Johansson - 13 juni 2012 07:06

Detta videoklipp visas på både tidningsidorna här på internet och på nyheterna ... jag höll på att dö första gången jag såg klippet ! Hoppas ni också tycker att det är roligt !


Av Linda Johansson - 13 juni 2012 00:10

Ligger i soffan hos mamma och pappa har inte somnat än och klockan ringer 06.00 imorgon bitti ! Kommer vara som en zombie när klockan ringer ! Ligger här och funderar lite på vad det finns för olika slags folk ! Hur kan man så gärna vilja vara någon man inte är ? Varför kan man inte inse att det inte går ? Man försöker och försöker men det enda som händer är att det bara blir så mycket värre ! Man tar efter , gör samma saker , är lila dan , säger lika dant osv ! Tycker att det är tragiskt att det ska behöva vara så ! Att man inte bara vill vara sig själv , den man är utan vill vara någon helt annan som man aldrig kan bli ! Jag är iaf stolt över att vara jag , jag skulle för allt i världen inte vilja vara någon annan ! Jag vet vart jag står och vilken plats jag har här i livet ! Vissa människor har bara otur att inte känna lika dant ! Stackraren :) jag såg förresten att jag inte är ensam om att gilla picknick korgen som jag köpte och la ut på blogge :P kul att det finns folk som har samma smak som jag :) kanske ska berätta i blogge. Vilka trosor jag använder och vart jag köper dom så kanske ^folk^ köper lika dana då också vem vet ;) iaf kul att du gillade den också , ganska lustigt ! Godnatt ! Imorgon ska jag äntligen få träffa min älskade skrutt unge !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards