Alla inlägg den 5 juni 2012

Av Linda Johansson - 5 juni 2012 15:38

Har ni också haft fel på bloggplatsen idag ?


När jag har försökt gått in på sidan så har det stått att "sidan inte kan visas"  har ni också haft samma problem ? Eller är det bara mitt internet som krånglar som vanligt ?! Hur som helst så kom jag in nu iaf ... Så jag slänger in ett inlägg innan jag ska iväg på äventyr om ett tag så ni har någonting att läsa ! :-) det är roligt att man har ganska många läsare i månaden alltså måste folk tycka om min blogg och det tycker jag är jätte roligt , hur kul hade det varit att blogga om man hade 100-200 besökare per månad liksom ? Då har man alltså inte nån jätte bra blogg som folk vill läsa !



Somnade på soffan så klart mitt nötskal ... jag skulle ha varit till skolan idag men jag gjorde klart lite här hemma idag så tänkte jag göra klart resten imorgon men imorgon är väl skolan stängd eftersom det är röd dag då , och jag med mitt IQ tänkte så klart inte på det , hur ska jag hinna med att bli klar nu då ? Blir toookig på mej själv ! Tur att det inte är nån stor uppgift utan jag gör nog klar den på någon timme ... Får gå till skolan på Torsdag och vara där tills jag är klar helt enkelt dom stänger jue inte förens 17.30 tror jag ... På fredag hinner jag inte för jag blev utringd till att jobba på Fredag då börjar jag 15.00 och jobbar tills på Lördag till 15.00 där också alltså ett dygn 20.00 timmar ! Så är det sista dagen på fredag på min termin som jag är inskriven i skolan ! Hejja Linda ... jag förstår inte varför jag skjuter upp på allting heela tiden ... när jag gör så , så blir det ofta så stressigt eller så blir det inte gjort ... jag får skärpa till mej !

Nu får jag stressa som fan in med sista uppgiften för att jag skulle somna i soffan istället för att dra mitt feta arsel ner till skolan och få det gjort idag och kanske hinna med Torsdagen också utan att stressa ! Aja nu är det som det är !



Pappa hämtade mej imorse efter 09.00 nångång så åkte vi ut och körde lite ... faaan va kul det är , nu fick jag äntligen prova på att åka i trafiken istället för att åka runt runt ett industriområde ... så fick jag åka en bra bit bland andra bilister jag höll mej lugn fast jag fick möte och fick andra bilar bakom mej ... dom körde om , om dom hade brottom och jag körde i min takt och det gick otroligt bra ... blev lite fel då och då men det är klart när man inte är så van än och första gången jag åker bland andra bilister och ute på vägarna ... så gick det förvånatsvärd bra och det tyckte pappa också ! Så imorgon blir det samma sväng vi kommer att åka så jag får träna mer och mer , kommer prova att åka in i en rondell då också får se hur det går :-) Då kommer jag nog vara rejält nervös ... men bara man håller sig lugn och koncentrerar sig på det man gör så kommer det att gå skit bra ... tänk ! En dag står jag där och klarat mitt körkort och jag och Nea kan äntligen bli lite oberoeende av mamma & pappa så vi kan klara oss lite mer själva ! Det kommer att bli sååå bra !


Nu vet ni lite mer ... Nu lär jag göra mej klar och traska iväg , det blir nog inge mer bloggande idag skulle jag kunna tro men jag bloggar imorgon det lovar jag !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards