Alla inlägg den 16 juni 2012

Av Linda Johansson - 16 juni 2012 14:10

   Godmorgon (Eller nå)


Jag vaknade faktiskt 13.30 imorse , jag tog en riktig sovmorgon eller ja först vaknade jag lite tidigare men somnade om på soffan en stund till ... Så jäkla skönt men jag hatar att sova så länge hela dagen försvinner ... men jag tror att min kropp behövde det , efter ganska många nätter som varit dåliga utan sömn så säger väl kroppen ifrån ... jag brukar aldrig sova så länge om jag inte är bakis och mår riktigt dåligt ... men det är jag inte idag !


Detta åt jag till frukost när jag vaknade !


  '


Idag blir det en lugn dag , var meningen att jag skulle dricka lite fanta och rosé med jordgubbar idag med bästa Jelan och folket ... men jag känner inte alls för att dricka nå idag speciellt inte fanta och rosé med jordgubbar när det är sånt jävla trökigt väder bara regnar och regnar ... sånna sommardrinkar vill man dricka när solen skiner och det är varmt och man kan sitta ute ! Så jag bangade faktiskt ikväll (Kors i taket) och blir hemma ikväll istället , tänkte hyta ett par filmer och äta lite godis i soffan under en filt istället , känns som om det vore höst när man kollar ut ! Undra när sommaren ska komma ... Börjar  bli riktigt sur pga detta väder ! Jag hoppas verkligen att nästa vecka när mitt älskade barn äntligen kommer hem igen att det blir fina dagar då så vi kan hitta på en massa roligt ute tillsammans ... har lagt undan en massa sparpengar så vi kan roa oss i sommar vi också !


Ska följa med mamma & pappa in till Gävle och handla lite till ikväll ... vill igentligen inte i huvudtaget ut i detta piss väder ... men om jag ska ha mitt godis och mina filmer så måste jag nog gå ut endå ! 

Hörs senare !


   



Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards