Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Linda Johansson - 12 juni 2012 21:35

Med sol och värme !


Jag som var lite butter i morse när jag såg att det var mulet ännu en dag ... tydligen tyckte någon synd om mej så under dagen prack det upp och blev varmt och soligt lite mulet imellan åt men man kan jue inte begära för mycket ! :-) så det blev en fika på stan med mamma & moster som jag skrev tidigare ... sen övningskörde jag , provade att köra i rondellen det gick väl så där , jag fick så klart motorstopp (Tur att jag inte hade nån bil bakom mej just då) men jag förstod att jag skulle få motorstopp det hade jag sagt till pappa tidigare att vi fick vara berädd på det ... Men när jag kom iväg så gick det bra men jag tog inte hela rondellen det får bli en annan gång Jag tyckte iaf att jag var duktig och mamma sa att jag kör på en av dom svåraste vägarna endå har jag klarat det så det känns bra ... imorgon ska jag så klart ut igen och köra får se om jag vågar lite mer då !


Ikväll blir det en väldigt lugn kväll ... jag ska upp tidigt imorgon bitti för att gå på Neas skolavslutning ... hela sjukt att min lilla unge börjar första klass till hösten ... för mej är hon fortfarande liten och kommer nog fortsätta vara liten ett bra tag till ... så jag får chansen att pussa och krama om henne imorgon iaf när jag inte har träffat henne på vecka jag saknar henne så enormt mycket tur att det inte är så många dagar kvar innan hon kommer hem igen ... min lilla skit unge ! Nu ska jag ta mej en dusch och lägga mej och läsa lite teori försöka få in lite grann där det igentligen ska sitta , men vettefan om det hamnar i lilltån istället !

Hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 12 juni 2012 15:33

Nere på stan !



med mamma och moster om en liten stund ! Det blev soligt idag endå ... Me love ! Så vad passar inte bättte än en fika nere på stan titta på folk och en massa kackel ! Ut och njut av solen nu allesammans och sitt inte inne och häcka !


      

Av Linda Johansson - 12 juni 2012 10:04

Godmorgon bloggen !


Hoppas att ni har sovit gott , det har jag ... jag somnade tidigt igår behövdes efter en hel helg utan sömn ... Jag är fortfarande lite små trött men det får jag leva med under dagen ... Jag är så förbaskat trött på detta regn heeela tiden det gör jue inte det dierkt lättare när man är trött endå ... Vart fan är sommaren liksom ? ska man tro väderprognosen så ska det tydligen regna eller vara mulet hela veckan ... men tack så mycket för det då ! Hoppas verkligen att det blir bättre väder nästa vecka när lill hjärtat kommer hem igen efter ha varit borta i två långa veckor , så vi kan göra en massa roligt under våra två veckor semester med varandra !


  

Jag ska försöka få ork till att städa av lite här hemma om ett tag också , så att det är gjort ... Sen som sagt ska jag ut och köra lite ... och vad resten utav dagen erbjuder vet jag inte ... jag tror att det får bli en lugn dag idag ! Hoppas att ni också får en bra dag trots det dåliga vädret !

Hörs senare !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards