Direktlänk till inlägg 12 november 2008

MysPys !

Av Linda Johansson - 12 november 2008 18:11

Jag tänkte ha lite myspys kväll med Nea ikväll

med lite mat framför TVn och kanske lite gott att tugga på sedan

eftersom hon åker till sin pappa imorgon och kommer hem på Lördag igentligen men nu ringde Faster och frågade om hon fick låna Nea ett tag på lördag självklart får hon det men jag hade jue lovat mamma och pappa att få ha henne för jag ska på fest hos bror som fyller år på söndag så dom ska ha fest på lördag !

mamma tänkte ha lite myskväll med Nea med lite gott att tugga på och en film och massor med mys så jag fick dela upp min tös den här gången :P

hon får följa med faster tills på kvällen och sen får hon köra hem Nea till mamma och pappa så dom får ha henne på kvällen så då blir alla nöjda och glada så bra :)


Det gick bra idag och prata men lite svårt när Nea är med hon ska jue ha ett ord med i leken hon också så det var inte helt lätt men vi kom fram till att Daniel ska börja att sluta med tutten i morgon när hon åker dit !

tror det blir bäst så !

så vi får se hur det går hon har försökt tjata till sig tutten några gånger före läggdags idag men IKKE ! jag är benhård när det gäller det där INGEN tutte förens läggdags!

Sen nästa år (som det dock inte är långt kvar till även fast man säger nästa år så låter det som det vore ett helt år men det är jue bara någon månad kvar) börjar vi med att hon ska sova i sin säng en sak i taget annars kan det bli för mycket för henne !


Längtar till lördag ska bli kul att komma ut igen även fast det inte var så länge sen endå :P men man träffar jue lite nytt folk ute på krogen iaf !

inte ofta man gör det man gör jue inte så mycket om dagarna det är skola,dagis hem göra något inne eller ute och sen mat och sen sova ! det händer inte så mycket i veckorna för mig / oss !

så jag ser fram emot festen och utgången hoppas nu bara på att man kommer ut det beror lite på vad ekonomin tillåter !

jag hoppas det blir i Gävle den här gången iaf ! förra gången vi skulle ut i Gävle slutade det med att vi hamnade i Sandviken endå som vanligt !

Vi får se !


Det känns bra idag jag mår mycket bättre jag hoppas att jag får fortsätta må så här vissa dagar är jag så glad och lycklig och det strålar om mig !

men dom dagarna är allt för få :(

men just idag är det en sådan dag som jag mår bra tror Nea har märkt det också mycket mindre tjat och irritation ifrån min sida!

hoppas hoppas hoppas verkligen att det är en bra dag i morgon också !

och alla andra dagar...

Jag förtjänar också att få må bra jag är en bra person snäll och omtänksam och ärlig så jag förjänar att få må bra jag också !

kanske det är mycket med skolan som har tryngt mig dom senaste veckorna men nu när jag vet hur det får bli så känns det som om det är en STOR sten som har fallit ifrån mitt bröst kan vara mycket därför jag mår bättre

jag vet inte!


skriver inget mer idag för nu ska jag och tösen ha mamma och Nea myskväll

Puss å kram älskar er !


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards