Direktlänk till inlägg 21 juli 2012

Hemma !

Av Linda Johansson - 21 juli 2012 12:32

Riktigt skönt faktiskt !


Vi åkte hem redan igår kväll ... för vi hade lite hemlängtan sen så tyckte vi att det inte var sån stor idé att stanna kvar över natten bara annars skulle vi ha åkt hem idag och städa , packa och varit ute ur stugen kl 11.00 idag och eftersom hela min familj är morgontrötta så bestämde vi oss igår för att åka hem igår kväll ... så vi packade och städade ur stugan efter vi kommit hem ifrån Orsa Björnpark ... och kom hem nångång runt 22.00 och det var riktigt skönt att lägga sig i sin egen säng , borta bra men hemma bäst det är nog sant det ! Så idag tog vi en riktig sovmorgon och slappmorgon , men solen skiner och det är varmt ute så vi ska väl hitta på något skojigt på hemma plan idag ! Vi hade endå nästan varit hemma nu om vi hade åkt idag ! Ungarna protesterade lite grann igår när vi bestämde oss för att åka men dom var nog nöjda dom med att få komma hem ! Tog en massa bilder från djurparken igår som jag tänkte dela med mej utav ! Vissa djur var det svårt att få med på bild (jag skulle ha haft en systemkamera) jag blev besviken när jag inte fick se något Lo djur som jag hade sätt fram emot tycker dom är så otroligt fina djur , men jag fick ett kort på en tiger iaf tiger tokig som man är ! Det fanns ett muséum också med uppstoppade djur som jag tog kort på också om det var riktiga uppstoppade djur vet jag inte men Nea tyckte verkligen om att gå och kika på nära håll och känna lite försiktigt också !


                                                                            


Vi hade en riktigt bra dag i parken men jobbiga uppförsbackar och höga höjer men jag tog mej upp en bra bit fast jag är otroligt höjdrädd men inte enda längst upp det hade jag inte klarat av ! Vi hade tur med vädret också även fast det var kallt ! Sen tyckte jag att det var roligt att Nea lockade fram en björn med sin korv så han / hon kom fram enda till stängslet och nosade efter korven och alla kom springandes för att knäppa kort , tack vare Nea så fick dom en massa bra närbilder på björnen ! Sen när vi skulle gå iväg så ropade Nea "Hallå björnen det är jag med korven , vart är du"?!  hehe det tyckte jag var lite charmigt ! efter en hel dag i parken var vi trötta allihopa i både benen och resten utav kroppen tjejerna somnade i bilden på vägen hem nöjda med dagen ! Jag kan rekomendera Orsa Björnpark man får se björnarna på nära håll ibland så undrade jag om dom ville visa upp sig för allt folk för dom flesta djuren gick omkring runt stängslet precis där vi stod ! Eller om dom bara var lite hungriga ;-)

 
 
Ingen bild

Ninni

21 juli 2012 14:35

Vilka många fina bilder du tagit! :-)
Verkar som en bra och fin djurpark! Så roligt att man får se djuren så nära också!

Inte behöver du en systemkamera? Det tror jag är onödigt dyrt... Alltså det finns små lätta kameror för betydligt lägre pris som tar bra bilder också! ;-) bara ett tips, mindre lättare att använda och till bättre pris ;-)

Skönt att komma hem igen! Verkligt fina bilder på alla djur o barnen också!

Hoppas ni får lite sol nu :-)

Linda Johansson

21 juli 2012 15:00

Ja det var väldigt roligt att gå runt där och kika på alla djur och att dom var så pass nära också , var lite orolig när vi skulle åka att man inte skulle få se dom men det gjorde vi :) nej det kanske jag inte behöver men jag vill ha en :) men det får vi se hur det blir med den saken , har redan bestämt två saker jag ska köpa :) tack för kommentaren och ha en bra dag :)

 
Ingen bild

Ninni

21 juli 2012 22:11

Ja nej inte menade jag så :-) alltså gillar man å fota o allt det där så! Menade bara att det finns bra andra kameror också som tar toppen bilder ;-)

Vad är det du tänkt ut att du ska köpa då? ;-) unna dig något extra efter allt slit i sommar? :-D

Fick ni en fin dag hemma i solen? :-)

Go kväll på dig

Linda Johansson

21 juli 2012 22:25

Hej ! :) nej men det är klart :) jag vet att det finns mindre kameror som är billigare jag ska kika runt lite så får vi se vad det kan tänkas bli OM det blir någon kamera i huvudtaget jag har ju redan en kamera som är rätt okey :) jag ska köpa en tvättmaskin och ett mindre smalare badrumsskåp för det jag har nu ser förjävligt ut och är för stort om en tvättmaskin ska in där :) vi fick en jätte bra dag hemma sol och skönt som vi har längtat efter solen :) har du själv haft en bra dag ? Ta hant om dej !

 
Ingen bild

Ninni

22 juli 2012 20:33

Go kväll :-)
Hoppas ni haft en fin dag med sol! Vad blev det för "äventyr?"
Jaha ja det är alltid bra att titta och jämföra! :-)

Så härligt att göra ordning hemma och skönt med något som fungerar! Usch för sådana tvättstugor att dela på.. :-S förstår dig verkligen!

Du har inte funderat på att lägga ut bilder på och skriva om inredning o sånt? Det är trevligt! ;-)

Ja tack det blev en bra dag! Var ute mycket i solen så det var kanon! Titta runt lite, äta glass och sånt.
Trevlig kväll

Linda Johansson

22 juli 2012 22:04

Hejj :-)

Vi har haft en bra dag , det vart en vända till Gävle på garageloppis sen mätta magen inne på gallerian där ... Jo det skulle jag kunna börja med kanske tycker det är roligt att inreda själv är jag otroligt nöjd med min lägenhet jag har aldrig trivts så bra i en lägenhet som jag gör i min för att jag har fått inreda den själv som jag vill ha det med tapeter och allt :-)

det låter mysigt en massa glass på sommaren ska det vara :-) ha en bra kväll !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards