Alla inlägg under november 2012

Av Linda Johansson - 12 november 2012 15:21

Kom på en grej , jag har funderat på det här med rökning och hur äckligt det igentligen är och framförallt hur farligt det är ! Man känner sig aldrig riktigt fräch när man är rökare det spelar ingen roll hur mycket man duschar eller andvänder parfymer så luktar man endå alltid illa och en väldigt viktig grej är att man sparar en massa pengar som man kan göra annat roligt för ! Och så klart hälsan framförallt ! Så jag tänkte faktiskt ge det en allvarlig chans att sluta röka ! Jag har en ciggarett kvar i mitt paket och efter den ska jag försöka sluta ! Nea har tjatat länge på mej nu och jag ska verkligen ge allt för att sluta ! Det kommer verkligen inte att bli lätt , jag har iaf rökt i 13 år började när jag var 12 år (det är skamligt) och har rökt sen dess ! Det kommer att bli otroligt svårt och jobbigt när kroppen vill ha nikotinet och inte får det ! Jag hoppas att folk kommer ha överseende med det ! Så nu får ni hålla tummarna och peppa mej lite så det går ännu lättare att sluta Hejja mej !!!  


 

Av Linda Johansson - 12 november 2012 14:39

Äntligen !


Ledsen för att jag inte bloggade något igår men jag kände faktiskt inte för det ! Jag var inte ett dugg bakis eftersom jag drack väldigt lite i Lördags men jag hade annat för mej ... Kom hem sent på Lördags natt och sov ganska länge på Söndagen , upp göra mej klar plocka ihop och sen åka hem till mamma & pappa för att fira pappa på farsdag så klart med god mat och efterätt  ! Blev kvar över natten med mamma för pappa jobba tolvtimmars så jag & mamma planera att kolla på Beck tillsammans ! Därför blogga jag ingenting igår ! Men tänkte slänga in ett inlägg nu innan vi ska åka iväg !


Mamma skjuta mej till skolan imorse till strax efter 08.00 och jag blev kvar där till 13.45 när jag knata iväg och hämta hem lill hjärtat mitt äntligen ! gjorde klart två uppgifter som jag skulle göra och lämna in , så nu hoppas jag att hon blir nöjd med dom också ! Väntar förväntanfullt på betyg på dom sen ! Hämta som sagt var hem Nea ifrån skolan , knata hem och har hunnit plocka ihop lite här hemma ... Så nu tänkte jag ta det lungt en liten stund och passa på och blogga innan vi ska åka iväg ... Nea ska på barngruppen och jag ska passa på och köra lite med pappa under tiden ! Sen ska vi hem i lugn och ro resten av dagen / kvällen som är kvar ! Veckan har jag inte planerat riktigt än det får bli som det blir

men vi ska väl hitta på något roligt att göra det brukar vi alltid ! Tror Nea tycker att det var skönt att få komma hem faktiskt ... hon kröp upp i sin säng det först hon gjorde när jag tagit av sig skorna och jackan och la sig och kolla på TV ... ibland tror jag att det kan bli lite väl mycket för henne , det märks hon är oftast trött efter en hel vecka hos sin pappa plus skolan i veckorna ! Nu behöver hon lugn och ro bortsätt från skolan då som är ett måste ! Vi ska försöka ta en sån lugn och skön vecka som möjligt ! Inga måsten om det absolut inte är nödvändigt utan bara vara !


Avslutar här och bloggar säkert mer senare ikväll ! Tills dess kan ni få lyssna på min favorit låt just nu Enjoy ! !



Av Linda Johansson - 10 november 2012 12:18


Jelan har redan gjort upp planer för min kväll ikväll hmm ! Undra vad det kan bli för tokerier ! :-)


Hooooney! Leka idag? Har värsta planerna jaaa! Puss
 

Av Linda Johansson - 9 november 2012 11:57

Fredag !


Tänkte slänga in ett inlägg innan jag ska knata iväg till skolan och träffa studievägledaren för att söka nya kurser efter jul jag vet inte alls vad jag ska söka men jag har väl några önskingar hoppas bara att jag kommer in på dom också så det inte blir som förra gången jag sökte till dom kurserna jag läser nu jag kom bara in på två kurser ! I den takten lär jag aldrig bli klar så därför söker jag i tid den här gången så jag förhoppningsvis kommer in på dom kurserna jag kommer att söka , jag vet inte hur dom gör om dom går efter ansökningsdatumet vilken / vilka som söker först men jag utgår från det iaf ! Så jag har tid hos henne kl 13.30 idag och efter det ska jag hjälpa min bror med hans flyttstädning i huset som lär ta ett par timmar så det är det jag ska ägna mej åt under dagen ... ikväll blir det en lugn kväll framför tvn och X-factor så klart !


Det blir inte mer än så här , jag ska göra det sista innan jag ska iväg ... jag skulle behöva stoppa någonting i magen innan jag går iväg men jag känner mej inte ett dugg hungrig eller sugen på någonting ... men jag vet att jag borde äta så jag orkar städa sen för det lär dröja innan jag får chansen att stoppa något i magen , städar man så städar man och då vill man gärna göra klart innan jag gör någonting annat ! Så jag ska försöka stoppa någonting i magen och sen knata iväg ... bloggar kanske mer senare idag beroende på tid hur lång tid städningen tar och när vi kommer hem och hur mycket klockan är då om det är X-factor dax eller om jag har nån tid över till att slänga in ett till inlägg !


Ha en bra dag allesammans !

Av Linda Johansson - 8 november 2012 16:09

Fan va dålig jag är på att hitta på rubriker !


Men det är väl knappast dom ni läser ! Jag blogga ingenting igår som jag skrev att jag skulle göra efter jag kört med skolan ... jag hann faktiskt inte ... Jenny L tjata ut mej på puben igår :-) blev lite vin före med brudarna innan utgång men det var inte så mycket folk ute men vi hade roligt endå ... hur som helst ! Körningen igår gick bra förutom att det var en ny bil och lite annorlunda hur jag är van att göra med kopplingen och gas/broms i mamma & pappas bil och innan jag kom på det så fick jag ett X antal motorstopp vilket jag inte har fått på väldigt länge ! Men det gick endå bra fick köra lite överallt i stan & på landsväg ... han tyckte att jag var duktig nästa gång ska vi öva på start i backe och parkera dom två har jag lite svårt med ! Men övning ger färdighet och jag ska ha mitt körkort jag ger mej inte före !

Fick för första gången i mitt liv blåsa i en alkoholmätare också det har jag aldrig behövt gjort så det var något nytt för mej , bilen startade inte innan man blåst och blivit godkänd berättade körläraren vilket kommer att finnas på dom flesta bilar inom några år och det tycker jag är bra ... har man druckit och blåser i mätaren så startar inte bilen hur bra som helst , synd bara att dom kom på den här idén så sent efter ett X antal bilolyckor ! Läraren var iaf bra han var lugn och sansad och det smittade av sig på mej också så jag blev också lugn och kunde koncentrera mej bra på körningen ... bokade en ny tid på samma gång nästa vecka på Torsdag det är då vi ska öva på start i backe och parkera


Resten av dagen kommer jag att slappa i soffan framför tvn känner inte för att göra någonting är ganska trött för det blev rätt sent igår kväll innan jag kom till ro och kunde somna ... eller ikväll det var snarare morgon :-) Men vi hade kul och det är huvudsaken , det var kanske mindre kul imorse när man vakna hehe men så kan det vara ! Slänger in lite bilder från igår nedanför som ni kan roa er med medans jag slappar i soffan !


       

Av Linda Johansson - 7 november 2012 11:56

   Kan lova att jag är väldigt nervös just nu ... mindre än en timme kvar innan jag ska traska iväg till körskolan och köra första gången med en handledare ... herregud jag kommer göra allting fel bara för jag är så nervös ! håller ni tummarna för mej nu då ? !


 


Hörs mer sen !

Av Linda Johansson - 6 november 2012 21:29

Blogga så mycket ikväll ! iaf inte om något roligt ! Jag tänkte faktiskt krypa ner i sängen och kolla på TV en stund för jag känner mej trött och det är inte kul att sitta helt ensam i soffan och kolla på TV heller då kan jag lika gärna krypa ner och kolla på TV i sängen istället på något sätt så känner jag mej mindre ensam där !


Idag är det inte en sån jätte bra dag känner jag , jag känner mej lite nere det har gått bra under dagen men jag har endå känt av det , men det börjar kännas mer nu till kvällen när man verkligen känner hur ensam man igentligen är ! Det hade inte varit helt fel med lite sällskap just nu , det hade inte spelat någon roll av vem utan bara ha någon att prata med , disskutera TV pogram eller bara känna att det finns någon bredvid ... det har man inte direkt blivit bortskämd med kan jag tala om ! Man kan ju inte bosätta sig hos föräldrarna en hel vecka heller ! Jag trivs bra hemma men jag tycker inte om ensamheten , hur mysigt hade det inte varit och sitta i soffan med ett glas vin med någon just nu kolla på en bra film eller ett bra TV pogram tillsammans !


Äh det blir väl inte bättre av att jag sitter här och beklagar mej , men ibland så känner jag mej väldigt ensam och idag är det just en sån dag ... jag kan erkänna att jag verkligen inte har nån tur när det gäller kärleken heller , jag har förmågan att träffa killar som är för omogna för det som jag begär så det rinner oftast ut i sanden ... jag känner och vet hur många som helst som har det stadigt och antingen har en liten krabat eller väntar en liten , jag känner också ett enormt sug efter en liten till eller minst två till ... Nea börjar bli så stor nu och det blir sån stor ålderskillnad , jag känner en släng av avundsjuka och svartsjuka när jag ser hur bra det går för alla andra som jag känner medans jag själv står och trampar på samma jävla ställe och kommer absolut ingenstans ! Det är inte det att jag inte unnar dom det självklart gör jag det , jag blir alltid lika glad för andras skull när det går bra ... men jag kan endå inte hjälpa att jag önskar att jag också fick det ! Ibland känns det som om att jag kommer bli helt ensam , men jag vet att det inte kommer att bli så men ibland så känns det endå så speciellt dom dåliga dagarna !


Skit samma Ni vill väl inte sitta och läsa en massa gnäll , men ibland måste man få spy ur sig det man behöver för att det ska kännas bättre ! Inte för att det känns så mycket bättre inte än iaf ! Jag ber om ursäkt att det blev ett bittert inlägg ikväll jag lovar att det kommer att komma ett  gladare inlägg kanske imorgon ! Nu ska jag krypa ner i sängen och göra det bästa av situationen och ladda upp inför imorgon när jag ska ut och köra för första gången med en handledare från körskolan ! Berättar mer imorgon hur det gick (Håll tummarna för mej nu)

Av Linda Johansson - 6 november 2012 08:05

Godmorgon !


förvånadsvärt pigg för tillfället fast klockan ringde 06.45 imorse , då var jag inte lika pigg som nu men det kan bero på kaffet , ska snart cykla iväg till skolan , sov hos mamma & pappa inatt för jag har cykeln när som jag behöver ha till veckan så det blir en lite längre bit att ta sig till skolan men då hinner man väl bli ännu piggare med en cykeltur i kylan ... det ligger frost på backen och det var lite små kyligt ute när jag var ute med hunden nyss , men det är bara att klä på sig så slipper man frysa sen ... som sagt jag ska till skolan om ett tag på vård och omsorg , jag hoppas att vi får tillbaka svaret på provet idag så jag vet om jag måste göra om det eller inte men det hoppas jag inte att jag behöver , det är så mycket annat på gång just nu !


Imorgon kl 13.00 kommer jag vara otroligt nervös , ringde igår och boka en körlektion med körskolan och fick tid den tiden imorgon , jag är ju så van med att köra med pappa om jag känner och är inte rädd för att göra fel med honom , men det blir en helt annan sak med någon som man inte känner så jag kommer att vara grymt nervös imorgon men ni får hålla tummarna för mej ... körningen kommer ta 1 timme och 10 minuter , så jag har lite tid på mej och visa vad jag kan ... och jag kan köra och jag kör bra förutom att det så klart blir fel ibland att jag missar och lägga i en viss växel eller att jag  bromsar för hårt eller att jag kör för nära trottoarkanten ... men det är sånt som man lär sig med tiden jag har endå kommit en bra bit på vägen , dom enda vägarna jag inte kör idag är på motorvägarna dit har jag inte riktigt kommit ännu , men det kommer det också så småningom ! Så imorgon kommer det bli både nervöst och roligt på samma gång eftersom jag älskar att köra , jag kan köra i flera timmar men det vill så klart inte pappa ! Idag blir det lite körning med pappa för att värnma upp tills imorgon , nu bil och ny körledare , hmm detta kan bli intressant !


Hur som helst !


jag ska snart hojja i väg till skolan så jag har lektion i timma idag , det känns lite drygt faktiskt men endå intressant ... mer än skola och körning idag har jag inte planerat det visar sig vad som händer ! Hoppas ni får en bra dag idag för nu lär jag göra det sista innan jag ska cykla iväg !


Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards