Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Rubrik saknas

Av Linda Johansson - 3 november 2008 17:29

Va fan ska man göra ?

Vad får man inte göra ?

Hur ska man veta hur långt man kan gå innan det slår emot mot en själv?

Är så förbannat trött på skiten man får ta hela tiden i mer än 3 års JÄVLA tid det är inte rättvist !

Jag har fan i mej inte bett om att ha den här människan i mitt liv !

OCH verkligen inte Nea heller hon får också lida !

jag märker mer och mer att Nea börjar ogilla den här människan !

hon pratar inte inte alls gott om henne hon vill inte prata med henne när man träffar henne ute ! hon ingonerar när man frågar något om henne !

Hon är inte alls så glad i henne som hon var förut

varför vet jag inte men någonting måste jue ha hänt ?

Har Nea också märkt hur hon manipulerar sin omgivning !

TROR att hon får göra precis som hon vill ! utan att någon tar skada av det !

Mycket av hennes beteende har orsakat MYCKET skada hos Nea !

Hon har mycket att ta på sej av att MIN dotter SOM INTE ENS ÄR HENNES !!!!!!!

Mår dåligt ! VAD ska man göra åt denna människa ?

Hur ska man bete sig när ens barn inte heller verkar gå med på vad som helst längre !

Nea var 2 månader då hon förstod INGENTING

men nu hon är större och klokare hon förstår !

Hon ser med egna ögon man kan inte Manipulera ett barn till att tycka om än ! man kan inte göra vad man vill med ett barn utan att dom säger ifrån !

NEJ !  det är slut på det här nu !

Nu ska fan i mig jag sätta STOPP ! En gång för ALLA !


Jag har en kompis som har en kompis som har suttit i min situation !

hon gick till domstolen hon fick ensam vårdad om flickan dotterns pappas tjej får ABSOLUT INTE ! träffa barnet

Och hon hade det PRECIS som jag har det / har haft det i så många år !

Jag ska gå vidare med det här !

Det ska FAN INTE vara så att ett barn ska börja må dåligt och visa en massa olika beteeenden pga en enda JÄVLA människa som bara trampar in i andras liv och skapar en massa bråk och problem !

hur får samhället gå till igentligen ?

Jag har varit i kontakt med (Familjerätten , Familecenter , SOC , barn Psykolog m.m ) men INGEN lyssnar ingen tar mej på allvar !

Vad ska jag behöva göra för att folk ska inse att HON har gått för långt ?

Ska MIN dotter få må ännu sämre än vad hon redan gör innan folk reagerar och tar sitt ansvar ? Vart är världen på väg igentligen ?

Hur mycket kan man skada ett barn igentligen ?

alla dessa JÄVLA bråk pga (Henne)


Nej detta ska få ett slut ! innan det är försent !

Pappan är en idiot som inte förstår NÅGONTIN ! han bryr sej inte

så mamma (som har bättre ansvar och förstår att barn är inga leksaker och har känslor) måste gå vidare med det här ENSAM om så ska behövas !

Hon ska inte få förstöra mer än vad hon redan gjot !

Det är SLUT nu en gång för alla !

Du har gjort ditt !

 
 
Johanna

Johanna

3 november 2008 18:29

vill inte lägga mig i för mycket men tänk på att Nea behöver sin pappa oxå innan du gör något förhastat. Ingen kritik utan bara ett tips.. Och du kan gå vidare men det är jättesvårt att ta pappan helt ifrån henne. Då ska det krävas väldigt mycket! Det bästa för Nea, som för alla andra barn är att dem får träffa både sin mamma och sin pappa.. Lillkillen här hemma träffar nästan aldrig sin mama pga att hon inte vill ha honom och visst man tkr det e bättre han är hos oss eftersom hans mamma inte vill ha honom o lägger ner nån tid på honom men samtidigt är det trist. Han hade behövt sin mamma lika mycket som mig och sin pappa.. Jag är den delen av hans liv som hans mamma egentligen skulle ha varit.. Mamma är alltid mamma säger man. Men pappa är oxå alltid pappa.. Lika viktigt.. Hoppas ni får ett bra slut för allas skull.. ingen orkar med bråk och elakheter en längre tid.. Hoppas nattningen går bra med henne ikväll :)

http://haaannaaas.blogg.se

 
Linda

Linda

3 november 2008 19:15

Nej gud jag kommer ALDRIG ta barnet ifrån hennes pappa ABSOLUT INTE ! det var inte det som var tänkt heller :) Daniel (pappan) du vet jue lite om han kanske ? han betyder OTROLIGT mycket för Nea och det kommer jag aldrig gå imellan för om jag skulle göra det (som jag absolut inte kommer /tänke göra) så kommer Nea nog avsky mej när hon blir äldre så det finns absolut ingen chans till det :)
Saken är den att hans sambo du vet jue vem hon är hon är problemet ! Nea har mått dåligt och gör fortfarande (för att inte gå in på detaljer vad hon gör) men jag och hennes pappa har varit och pratat med en barnpyskolog och hon sa själv att detta kunde bero på att hon mår dåligt
och det är just pga allt bråk och allt Johanna gör hela tiden

http://Lindajoohansson.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

3 november 2008 19:34

Jag kan tänka mig att nea mår dåligt av alltihopa.. Hon ser ju att du inte trivs med situationen o det gör ju inte hennes pappa och hans sambo heller så det ser hon när hon är där. Nea blir väldigt splittrad så¨klart av allt bråk. O när hon är hos pappa märker hon att han är arg/irriterad på dig och när hon är hos dig märker hon att du är arg på daniel/sambon.. Även om man inte säger någonting rakt ut så märker barnen av stämningen.. Dem är ganska kloka dem små liven =)) Dem förstår ofta mer än vad man tror. Vilket är både bra och dåligt :) Skönt att du inser att hon behöver sin pappa lika mycket. Det är inte alla mammor som gör det tyvärr. För samhället idag är fortfarande präglat av att mamman är alltid bäst för barnet och pappan kommer sen. Men som i vårt fall tex är ju Max (lillkillen) pappa lika bra. Han bor hos oss på heötid och träffar sin mamma när hon känenr för det. Vilket kan vara flera månader mellan gångerna för hon har andra saker för sig. Hon är ute o festar, umgås med kompisar m.m som är viktigare för henne än sin son.. Så där vill inte jag säga att mamman är det bästa för barnet.. Det allra bästa är om barnet får lika mycket tid och uppmärksamhet från båda föräldrarna. Fast ibland blir det ju inte så tyvärr.. Men just som ja sa, många ser det fortfarande som att mamma alltid är bäst. Många blir chockade när jag berättar att max bor hos oss o nästan aldrig träffar sin mamma o har inte gjort d sen han var 1 år gammal. Dem blir chockade över att pappan tar allt ansvar för det vill man inte tro i samhället än idag. Nea vågar inte visa sin känslor för daniel/johanna hos dig för hon vill inte göra dig arg. O hon vill inte visa sina känslor för dig hemma hos dem för hon vill inte göra dem arga. Barn är smarta men blir oxå kluvna av att vara så smarta ibland. Hon är rädd för att visa sina känslor o kan inte uttrycka sig med ord vilket innebär att hon uttrycker det genom att vara ledsen, trotsig m.m Hoppas verkloigen d kommer gå vägen för er allihopa. Framför allt att Nea får vara i fokus =) Fint rum hon har förresten! O resten av lägenheten oxå :D (bilderna i tidigare inlägg)

http://haaannaaas.blogg.se

 
Johanna

Johanna

3 november 2008 19:39

Ursäkta alla stavfel, skrev så himla snabbt o glömde kolla igenom vad jag skrev haha

http://haaannaaas.blogg.se

 
Linda

Linda

3 november 2008 20:11

Det är jätte svårt att komma överrens när dom andra två gör precis som dom tycker att dom ska göra ! det har varit så mycket bråk för att Johanna har gjort saker hon inte borde göra det som stör mej mest är att Johanna finns med idag i våra liv men hon kan välja att gå imorgon men vi kommer alltid att finnas här för Nea jag vill att hon ska få en trygg uppväxt utan bråk och osämja men det går inte så länge Johanna finns med i bilden hon gör precis som hon vill själv och tycker även fast alla har sagt åt henne att backa så gör hon inte det ! Hon bryr sej inte hon tror att hon kan göra precis som hon vill och att det hon gör är alltid det bästa för alla typ att hon har lika mycket rätt som jag och Daniel..
alla dom här bråken förstör Nea totalt
och som sagt var när hon blir äldre så kommer hon kanske börja må ännu dåligare Johanna kan gå i morgon om hon vill jag och Daniel då så klart kommer alltid vara här medNea det är VI som får ta skiten då som hon mycket har ställt till med !
säger inte att hon har gjort allt men det är MYCKET hon har gjort som inte är bra alls för Nea !
till och medfamiljerätten tycker att hon går för långt ibland och måste backa och låta bli sånt hon inte har med att göra !
Det är inte lätt när hon inte lyssnar och ska det behöva gå så långt att ett barn mår dåligt ?
det jag är rädd för är att dom myndigheten ser att vi inte klarar av det här som vuxna människor och att Nea mår sämre och sämre jag är rädd att dom tar Nea ifrån oss för hon inte mår bra här av allt bråk
och så långt ska det inte få gå ! jag tar int mer skit nu !
du kan inte sätta dej in i min situation för du har BARA hört Johannas version men du har inte hört min och dom andras som är inblandade !
Johanna kan få vem som helst att gå på hennes sida som inte känner henne eller har träffat henne men här i Sandviken där vi vet vem hon är vill inte veta av henne alls !

http://Lindajoohansson.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

4 november 2008 17:12

Du får gärna berätta din version oxå om du vill :) Det e bara att maila eller nåt, har ju lunar oxå =) Jag tror inte du behöver vara rädd att myndigheterna tar nea ifrån dig. Det ska VÄLDIGT mycket till för att dem ska göra det. Och även om hon mår dåligt av allting så är hon ju ändå fortfarande trygg med daniel och trygg med dig. Så länge hon är trygg med sina föräldrar kan dem inte ta henne ifrån er. Hoppas att ni kan komma fram till något bra så småning om. För allas skull :)

http://haaannaaas.blogg.se

 
Linda

Linda

4 november 2008 20:48

jag har tagit bort min lunar pga att jag inte orkar bråka längre om saker som inte går att göra någonting åt jag vill lägga all min energi på min dotter nu och skita i allting annat för både jag och Nea vet att det är jag som är mamma till henne sen spelar det ingen roll hur Johanna försöker ta min plats så kommer hon aldrig kunna göra det...
ja Nea är jätte trygg med både mej och Daniel och det känns bra det hade jue inte varit speciellt kul om jag hade skickat iväg henne till honom och hon inte ville det men hon tycker om sin pappa och så klart mej :) Nej men man vet jue aldrig vad dom kan ta sej för att göra myndigheterna har jue sån makt så självklart så funderar man och känner rädsla att dom ska ta henne ifrån oss för att vi inte kan bete oss som vuxna människor men jag ska iaf skärpa mej nu och visa att jag kan vara vuxen i allt om Johanna vill skriva om mej så får hon väl göra det då men jag ska helt slut nu att skriva om henne hade jag tänkt
just för Neas skull

http://LindaJoohansson.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

4 november 2008 20:59

Allt handlar ju i slutändan som du säger om Nea. Att hon ska må bra och få känna sig trygg. Och att ni andra oxå ska få må bra så klart men barnen kommer ju alltid i första hand :) Bara säg till om du vill maila eller prata på msn eller nåt.. Så kan ja skicka min mail :) Hoppas du o nea har haft en bra dag idag! Hur går det med nattningen nu då? =) Kram

http://haaannaaas.blogg.se

 
Linda

Linda

4 november 2008 21:05

Ja men precis det är henne allting drabbar för att vi inte kan bete oss som vuxna
ja men skicka över din msn då så kan vi prata lite där istället så slipper alla se här :)
kram

http://LindaJoohansson.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

4 november 2008 21:35

jag precis..

Jag tänkte oxå det =) Lättare att prata på msn =) Min är: johanna257@hotmail.com
Bara attadda mig =)

http://haaannaaas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards