Direktlänk till inlägg 4 november 2008

Godmorgon alla glada!

Av Linda Johansson - 4 november 2008 09:13

Solen skiner och det är jätte skönt ute :)  hade det inte varit för att jag måste ringa runt lite idag så hade jag lätt tagit en lååång härlig vinter promenad ! men som sagt var måste ringa runt lite och få lite rätsida med vissa saker !


har precis lämnat Nea på dagis hon var iaf glad idag att få gå dit skruttis !

men FY FAN va trött jag var i morse när klockan ringde ville inte alls gå upp ville sova vidare kura ihop mej under det varma täcket men det går jue inte !

Så det var bara att snällt masa sej upp ur sängen och skicka iväg Nea till dagis ! gå hem och försöka ringa men som vanligt är det svårt att få tag i folk ! men men får prova senare idag helt enkelt !


Idag då ?

skulle ha behövt städa här men eftersom jag måste ringa runt så mycket idag så lär jag väl inte hinna med det heller som vanligt !

men jag kommer iaf garanterat att ta det till helgen får skita iallt annat som är lockande och ta städningen helt enkelt !

Så idag går halva dagen åt att ringa ska hämta Nea på dagis kl 15.00 som vanligt då sen funderar jag på att knata ner på stan en sväng måste köpa nya vantar åt Nea eftersom hennes "DUKTIGA" pappa vägrar lämna tillbaka dom ! Så då är det klart att jag MÅSTE köpa nya som har dåligt med pengar !

men men måstefå tag i en annan mössa också

så ska nog ta mej en tripp ner på stan när jag hämtat henne och köpa det där åt henne !

sen vet jag inte rikigt vad vi ska göra kanske besöker statsparken men det finns jue inte såå mycket att göra där nu men något finns det väl att göra !

Ska gå igenom Svenska boken också lite mer ! Och glutta igenom Matten också ! var Länge sen jag var på matten nu orkar inte gå dit

gå dit och inte FATTA ETT SKIT så jag är häldre hemma och försöker själv fast det inte går så bra men vissa grejer kan jag jue !

måste gå på matten i morgon iaf har inte varit där mycket sen vi började 2-3 gånger kanske det är inte mycket om jag inte går i morgon kanske hon skriver av mej man vet aldrig !

Så det är lika bra att göra det då tar nog en låång promenad till skolan i morgon HÄRLIGT !


Ne nu ska jag försöka ringa lite igen sen ska jag stoppa i något i magen vad det nu ska vara för något :)

upptäckte imorse när jag skulle ge Nea smörgås att den var gammal BRA GJORT LINDA eftesom Nea brukar vilja ha hårdsmörgås till frukost så har den bara legat där och mögglat men idag av alla dagar ville hon ha mjuk och då var det så klart gammal men hon nöjde sig med en hård igen :)

så ska väl köpa det också idag !



Puss å kram

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards