Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Godmorgon Sverige !

Av Linda Johansson - 29 november 2008 09:58

hade min egen privata väcka klocka i morse !

the dog !

Hon tyckte att det var dax för mig att komma upp vid 07.30 tiden

jätte glad att jag kom upp så var hon nöjd !

Har precis tvättat håret och lagt på mej ett ansikte så slipper jag gör det senare så då är det bara att duscha av sej lite innan det är dax för POOOL PARTY !


Hade världens mardröm inatt usch motte jag aldrig drömma den igen !

Drömde att jag skrev över HELA vårdnaden om Nea till Daniel

och att jag inte fick träffa henne då när jag vela utan att jag var tvungen att fråga Daniel om  jag fick träffa min egen dotter !

det var hemskt jag mådde rikigt dåligt i drömmen och ännu värre när jag vaknade men då förstod jag iaf att det bara var en dröm SKÖNT !

Skulle ALDRIG i hela min värld svika Nea på det sättet hon har rätt till båda sina föräldrar

Och om inte det var nog så när jag berättade för mammis vad jag drömt i natt så sa hon att hon skulle läsa upp mitt horoskop

där stod det att jag skulle vara försiktigt med något stort avgörande

att tänka igenom saken ordentligt innan jag bestämmer mej !

det första jag tänker på då är att i torsdags fick jag hem avtalet ifrån familjerätten för att skriva på det nya !

Det kommer vara så att Daniel har Nea 6 dagar i sträck och sen är hon hemma igen i 9 dagar  och sen åker hon igen i 6 dagar så fortsätter det

så och det är väldigt jobbigt för mig eftersom jag inte är van att vara borta ifrån henne nästan en hel vecka det kommer bli sjukt jobbigt !

många olika känslor och tankar omkring detta !

Jag vet inte vad jag vill eller hur allt kommer att bli !

Pratade med Fm om det (Elisabeth är bra att prata med om man mår dåligt över något eller behöver lite råd hon är typ som min psykolog)

Och hon sa att jag måste tänka lite på hur jag vill ha det också !

Men att det viktigaste är vad Nea vill och att hon säkert skulle må bra av att ha det nya avtalet för det gammla är ganska hattigt

hemma i 3 dagar åker iväg 2-3 dagar kommer hem i 4 dagar åker iväg igen i 2 dagar hem igen så det är väldigt hattigt så därför tror både hon och jag att det nya blir bättre då hinner om komma in i rutiner och allt vad det innebär !

Så vi får se men blir lite skrämd av drömmen och horoskopet

ska ta mej en rikigt funderare på detta !



Puss å kram

 
 
Johanna

Johanna

29 november 2008 11:26

Jag tror drömmen är saknaden som visar sig redan nu över att Nea kommer vara borta fler dagar i sträck än vad hon är nu. Men jag tror det komerm bli bra :) Och jag tror att ni alla kommer må bra av avtalet. Du får mer fritid samtidigt som du får mer tid med Nea på ett annat sätt eftersom ni får flera dagar ihop tillsammans än bara 2-3 stycken och sen är hon borta igen. Blir lättare för dig att sätta regler och Nea blir nog lite mindre trotsig tror jag :) Men vad som händer, i vilket fall kommer det att bli bra för er! :)

http://haaannaaas.blogg.se

 
Linda

Linda

29 november 2008 11:31

Jag hoppas att det kommer att bli bra !
Ska föreslå en provperiod till daniel så vi ser hur Nea mår av det och hur det fungerar mellan mej och Daniel
Johanna är jue en annan femma henne kommer det ALDRIG att fungera med eftersom vi är så pass olika men det MÅSTE fungera med Daniel eftersom det är han som är pappan !

Visst det kan bero på saknad också men det kan också bero på annat en varning av nå slag eftersom det stod så där i horoskopet också i vanliga fall brukar jag inte tro på horoskop men eftersom jag drömde så där också så måste det jue betyda någonting men vsd det vet jag inte om det är gott eller ont ingen aning

http://LindaJoohansson.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

29 november 2008 11:39

En provperiod låter ju som en himla bra ide.. Man vet ju aldrig om det funkar eller inte förren man har provat. Det är ju värt ett försök i4-8 veckor eller nåt och sen kan ni ju träffas på familjerätten och göra en uppfölja på om det har blivit bra eller inte.. Prata med dem på familjerätten oxå om ni kan skriva på för en provperiod eller nånting.

Det viktigaste är ju att se så Nea mår bra. Och så klart att det funkar mellan dig och Daniel. Det bästa hade ju varit om det hade fungerat mellan dig och Johanna så pass mycket att ni åtminstone kan träffas och se varandra utan bråk. Men att du och Daniel sköter pratet. Men jag färstår attd et känns om att det inte komemr kunna bli bra. Era sår är ju ganska så infekterade. Men man ska aldrig säga aldrig.. En dag kanske det blir bättre. Gör det som är bäst för Nea så länge och så att det funkar mellan dig ochDaniel vid hämtning och lämning m.m Fortsätt gå på familjerätten, det är nog en bra ide :) Det löser sig för er alla en dag! =)

http://haaannaaas.blogg.se

 
Linda

Linda

29 november 2008 17:33

ja jag vill gärna prova i någon vecka innan vi bestämmer något det känns bäst så !
så man inte förhastar sig i något så stort!
ja pratade med FM och om vi kom överrens jag och Daniel om att vi skulle prova ett tag så skulle jag ringa upp dit och dom skulle ändra lite i papperet och skicka ut det igen så jag ska prata med Daniel om det har redan gjort det en gång och på han lät det som om det var Okejj men ska prata med han lite mer öga emot öga svårt att ta sånt över telefon och msn !

Ja absolut viktigast är Nea och jag tror absolut att hon skulle må bra av att vara hos Daniel mer hon avgudar sin pappa och det syns så men det blir jue ovant för henne också i början hon kommer märka på en gång att det är något som är annorlunda !

Nej det känns inte som om vi kommer kunna komma överrens det är svårt det där !
Eftersom det varit så mellan oss i snart 4 år så är det svårt att bara gå vidare och glömma sånt !

Men det löser sej nog någongång hoppas jag på
det handlar jue om att respektera varandra och båda har svårt med det !
jag kan inet acceptera att Johanna finns med i bilden och att hon är med och styr och ställer med allt och det ska jag inte beböva acceptera heller för det är mellan mej och Daniel
Och Johanna kan inet acceptera att det är jag och Daniel som är föräldrarna och att hon inte har lika myckjet att säga till om hon tycker att hon ska ha lika mycket att säga till om som oss för att hon ska ställa upp på så mycket annat så tycker hon att det inte är mer än rätt att hon också ska få bestämma ! men rikigt så går det inet till och det vill inte hon acceptera !
Så det är jätte svårt

http://lindajoohansson.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

29 november 2008 22:45

Usch ja det är jättesvårt det där.. Men det löser sig säkert en dag.. Även om det inte könns så nu och ligger långt fram i tiden.. Huvdsaken är att Nea mår bra och inte märker allt för mycket att det är så infekterat mellan dig och Johanna..

Låter som en bra ide att ni provar lite som sagt :) Komemr självklart bli ovant för Nea oxå i början och för er så det bästa är ju att prova iallafall i 4 veckor så det blir 2 rundor hos daniel minst hon får va för att kunna utvärdera det på ett bra sätt och så man ger det en chans.. Hoppas det blir bra!

kram

http://haaannaaas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards