Alla inlägg under juni 2012

Av Linda Johansson - 3 juni 2012 20:37

Godkväll !


Gud vilket tråkigt väder det har varit idag , man kan jue börja fundera om det är Sommar eller om det är Höst ! Blåsigt och kallt med en massa regn heeela helgen ! Jag hade verkligen hoppats på fint väder i helgen så jag och Nea kunde vara ute lite men det var tydligen för mycket att hoppas på för det fick vi jue inte ! Men i Fredags var vi på cirkus Nea tyckte att det var jätte kul ... (Men fyfan vad dyrt det är igentligen) hur kan dom ta så mycket pengar när det gäller en familjegrej ?  Men det är jue bara en gång om året så klart att man gör sig råd och går med världens bästa tjej ! Sen har vi bara varit inne resten utav helgen men vi har överlevt det också ... i Lördags hyrde vi film och köpte lite götta och sov över hos mamma & pappa så jag passade på och tvätta lite hos dom (Guuud vad jag längtar tills jag kan köpa min egen tvättmaskin näst nästa månad) Alltid lika mysigt att vara tillsammans med mamma & pappa och det tycker Nea också ! Vi har spelat spel jag har övningskört vilket går bätte och bättre , nu har jag bra koll på växlarna och jag leta på en bok så jag kan börja läsa på lite teori , sen vill jag gärna börja komma ut lite mer i trafiken snart ... men pappa är lite orolig att jag ska bli för stressad (för det blir jag lätt) om andra tutar bakom eller ligger för nära ! En gång i tiden har dom också varit nybörjare ... dom har tydligen glömt det ... Som jag sa till pappa (Det kommer väl sluta med att jag är osams med halva Sandviken) innan jag fått mitt körkort ... jag kommer bli galen om någon försöker stressa mej eller förstöra för mej när jag är ute och kör ! Folk borde lära sig att bete sig !


Hur som helst så har veckan varit bra som alltid !

Även fast vädret inte varit det bästa !


Nea ligger i sin säng och sover ... jag väntar på att BB ska börja ... FINAL ! jag tycker att den här säsongen har gått för fort vad ska man nu göra på Söndagaskvällarna liksom ? Jag ska iaf krypa upp i soffan och kolla på det ... äta sååå mycket gotta jag bara kan för imorgon är det helt slut med allt vad godis och dricka och utemat heter ! Jag ska börja ett nytt liv , gå ner i vikt och bli piggare , må bättre ! Så här kan man inte leva längre ... det är inte hållbart i längden ! Jag hoppas att jag klarar det den här gången , jag vill komma till det stadiet när jag inte känner det minsta sug efter dricka eller godis längre ... man kommer alltid dit , men det tar tid ... men jag vet att jag är en stark människa efter allt jag fått tagit emot under en längre tid ... så har jag klarat det och det gör mej till en stark människa ... så jag kommer att klara det här också ... Ni får peppa mej lite grann ! :-) vi hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 1 juni 2012 07:21

Vad trött jag är !


Kan säga att det inte var kul att klockan ringde imorse , Jag var så trött när alarmet ringde så jag trodde allvarligt att det var telefonen som ringde så jag svarade men fick en elak hög ton i örat i stället som svar ! Då förstod jag att det var klockan som ringde ... Kan man vara så trött liksom ? Jag är fortfarande riktigt jäkla trött tror inte att jag kommer att vakna till än på ett bra tag ! Ska lämna Nea i skolan till 08.00 sen ska jag hem fixa lite grann innan jag ska till min skola till 09.00 göra färdigt en grej sen är skolan klar och jag får sommarlov eller sommarjobblov :-) innan skolan drar igång igen till hösten !Sen är det äntligen helg , jag och Nea behöver det nu ... hon är också riktigt trött efter ha gått upp tidigt en hel vecka ! Så jag vet två stycken som kommer ligga och sova den här tiden imorgon och det ska bli sååå skönt !


Idag vet jag inte rikigt vad som händer ... hade planerat den här dagen men pga vädret så ser det ut som om jag får planera om för det är inge uteväder direkt ... Men vi måste iaf leta efter en present för Nea ska på kalas imorgon andra klaset hon går på den här veckan ... Sen får jag planera in någonting annat ... jag ska iaf ut och köra imorgon och då blir det en längre körning , igår körde jag bara en liten stund för klockan drog iväg och Nea skulle upp tidigt idag , och eftersom hon är så svår väckt så måste hon lägga sig i tid ... Nu ska vi göra det sista innan vi knatar iväg till skolan och sen tar helg efter det ! Hoppas ni får en bra dag också hörs av lite senare !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards