Alla inlägg under juni 2012

Av Linda Johansson - 13 juni 2012 07:06

Detta videoklipp visas på både tidningsidorna här på internet och på nyheterna ... jag höll på att dö första gången jag såg klippet ! Hoppas ni också tycker att det är roligt !


Av Linda Johansson - 13 juni 2012 00:10

Ligger i soffan hos mamma och pappa har inte somnat än och klockan ringer 06.00 imorgon bitti ! Kommer vara som en zombie när klockan ringer ! Ligger här och funderar lite på vad det finns för olika slags folk ! Hur kan man så gärna vilja vara någon man inte är ? Varför kan man inte inse att det inte går ? Man försöker och försöker men det enda som händer är att det bara blir så mycket värre ! Man tar efter , gör samma saker , är lila dan , säger lika dant osv ! Tycker att det är tragiskt att det ska behöva vara så ! Att man inte bara vill vara sig själv , den man är utan vill vara någon helt annan som man aldrig kan bli ! Jag är iaf stolt över att vara jag , jag skulle för allt i världen inte vilja vara någon annan ! Jag vet vart jag står och vilken plats jag har här i livet ! Vissa människor har bara otur att inte känna lika dant ! Stackraren :) jag såg förresten att jag inte är ensam om att gilla picknick korgen som jag köpte och la ut på blogge :P kul att det finns folk som har samma smak som jag :) kanske ska berätta i blogge. Vilka trosor jag använder och vart jag köper dom så kanske ^folk^ köper lika dana då också vem vet ;) iaf kul att du gillade den också , ganska lustigt ! Godnatt ! Imorgon ska jag äntligen få träffa min älskade skrutt unge !

Av Linda Johansson - 12 juni 2012 21:35

Med sol och värme !


Jag som var lite butter i morse när jag såg att det var mulet ännu en dag ... tydligen tyckte någon synd om mej så under dagen prack det upp och blev varmt och soligt lite mulet imellan åt men man kan jue inte begära för mycket ! :-) så det blev en fika på stan med mamma & moster som jag skrev tidigare ... sen övningskörde jag , provade att köra i rondellen det gick väl så där , jag fick så klart motorstopp (Tur att jag inte hade nån bil bakom mej just då) men jag förstod att jag skulle få motorstopp det hade jag sagt till pappa tidigare att vi fick vara berädd på det ... Men när jag kom iväg så gick det bra men jag tog inte hela rondellen det får bli en annan gång Jag tyckte iaf att jag var duktig och mamma sa att jag kör på en av dom svåraste vägarna endå har jag klarat det så det känns bra ... imorgon ska jag så klart ut igen och köra får se om jag vågar lite mer då !


Ikväll blir det en väldigt lugn kväll ... jag ska upp tidigt imorgon bitti för att gå på Neas skolavslutning ... hela sjukt att min lilla unge börjar första klass till hösten ... för mej är hon fortfarande liten och kommer nog fortsätta vara liten ett bra tag till ... så jag får chansen att pussa och krama om henne imorgon iaf när jag inte har träffat henne på vecka jag saknar henne så enormt mycket tur att det inte är så många dagar kvar innan hon kommer hem igen ... min lilla skit unge ! Nu ska jag ta mej en dusch och lägga mej och läsa lite teori försöka få in lite grann där det igentligen ska sitta , men vettefan om det hamnar i lilltån istället !

Hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 12 juni 2012 15:33

Nere på stan !



med mamma och moster om en liten stund ! Det blev soligt idag endå ... Me love ! Så vad passar inte bättte än en fika nere på stan titta på folk och en massa kackel ! Ut och njut av solen nu allesammans och sitt inte inne och häcka !


      

Av Linda Johansson - 12 juni 2012 10:04

Godmorgon bloggen !


Hoppas att ni har sovit gott , det har jag ... jag somnade tidigt igår behövdes efter en hel helg utan sömn ... Jag är fortfarande lite små trött men det får jag leva med under dagen ... Jag är så förbaskat trött på detta regn heeela tiden det gör jue inte det dierkt lättare när man är trött endå ... Vart fan är sommaren liksom ? ska man tro väderprognosen så ska det tydligen regna eller vara mulet hela veckan ... men tack så mycket för det då ! Hoppas verkligen att det blir bättre väder nästa vecka när lill hjärtat kommer hem igen efter ha varit borta i två långa veckor , så vi kan göra en massa roligt under våra två veckor semester med varandra !


  

Jag ska försöka få ork till att städa av lite här hemma om ett tag också , så att det är gjort ... Sen som sagt ska jag ut och köra lite ... och vad resten utav dagen erbjuder vet jag inte ... jag tror att det får bli en lugn dag idag ! Hoppas att ni också får en bra dag trots det dåliga vädret !

Hörs senare !

Av Linda Johansson - 11 juni 2012 20:04

Trött är man så klart !


Men inte så trött så att man somnar 19.20 som vissa andra ... Det är jue inte klokt det här ! Aja ... tur att man inte är lika trött hur skulle ens liv vara då ? Iaf ... somnade en stund på soffan , det blev inte alls länge för jag hade en riktig äcklig upplevelse när jag sov , drömde nå konstigt att jag inte kunde andas och vakna av att jag kippa efter luft så jag vet inte om jag hade haft andningsuppehåll när jag låg och sov ... men det var riktigt äckligt faktiskt och jag blev rädd ... har aldrig varit med om något liknande ! Så det blev ingen lång vila så jag är fortfarande trött ... men dom säger jue att man aldrig kan få tillbaka en sömnlös natt det ligger nog någonting i det ... jag har sovit dåligt hela helgen samanlagt 15 timmar på en hel helg det är inte mycket ! Ni måste vara otroligt trött på att höra att jag sover dåligt :-) men just idag har jag brist på fantasi och så klart är jag trött har jag nämnt att jag är trött ? ;-P höhö ! Skämt och sido ! Det blev ingen körning idag iaf ... det blev sånt dåligt väder har ingen lust att sitta och köra när det spöregnar ute direkt ! Så vi sköt upp det tills imorgon och då ska jag köra också ... Nu var det ett tag sen , får se om jag kommer ihåg hur man gör ! Jag har funderat på att skaffa mej en film / TV kompis som orkar hålla sig vaken och kolla på TV eller film med mej så man får lite sällskap ! För det får man jue aldrig !


Ne usch är på dåligt humör ! Hörs imorgon !

Av Linda Johansson - 11 juni 2012 13:24

  Kommer garanterat att hända mer saker men inget som är planerat !

Av Linda Johansson - 11 juni 2012 13:10

Utan sömn !


Sov 3 timmar lite drygt inatt inann klockan ringde 06.45 men så kan det vara ibland ! Efter jobbet gick jag hem gjorde mej klar och hojja iväg till skolan för att göra klart sista uppgiften för sommaren ! Hoppas att hon blir nöjd med den nu bara , fattas jue bara att jag måste göra om skiten ! Så nu håller jag tummarna på att få ett posetivt svar ifrån henne ! Är as trött funderar på att ta en stödvila innan jag ska ut och köra senare idag ... Så jag är pigg och utvilad så jag kan koncentrera mej bättre ute i tafiken annars blir det väl kaos ! Ikväll blir det en lugn kväll och säkert en tidig kväller om jag inte lyckas somna av en stund på soffan ... Resten av veckan förutom Torsdag till Fredag 09.00 när nästa pass är så ska jag ta det lungt städa och bara leva tills sommarjobbet sätter igång på allvar !

Vi hörs av senare ! Tjoo !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards