Alla inlägg under juli 2012

Av Linda Johansson - 13 juli 2012 11:44

Ett normalt liv snart ?


utan den här jävla ryggvärken och ischias som hela tiden gör det svårt för mej att klara av saker och ting ! Gaah ! min rygg tar verkligen död på mej snart ! Skulle ha städat idag för jag hinner inte nån annan dag innan vi åker på Måndag vill gärna komma hem till städat efter en vecka ... Men inte då min rygg klarar inte av det inte just nu iaf ... får se hur det blir senare idag / kväll men som det är nu så har jag svårt att röra mej och gå hur ska jag då kunna böja ryggen fram och tillbaka när jag ska dammsuga och torka golven ... nej det räcker som det är vill inte ha ondare så jag inte kommer upp ur sängen sen ! Hoppas att jag blir bättre under dagen så jag kan ta städningen senare ikväll skulle vara skönt att ha det gjort när vi åker !


 


Den här dagen ska jag försöka ta vara på även fast inte ryggen är den bästa för tillfället ... imorgon är det jobb igen 24 timmars som gäller ! Mindre roligt att jobba så många timmar på helgerna men det blir pengar iaf , sen är jag ledig i en vecka :-)  Har lite grejer att göra idag sen ska jag ut och övningsköra lite senare också sen som sagt var få vi se om jag kan städa av lite här hemma ! Ska slänga mej i soffan en stund nu innan jag ska iväg !

Hörs senare !

Av Linda Johansson - 11 juli 2012 19:34

Godkväll !


Hoppas att ni har haft en bra dag ! Min har varit bra men alldeles fööör kort det är redan kväller eller ja jag ska jue inte direkt lägga mej och sova men kväll är det endå ! Den här dagen har gått så fruktansvärt fort , jobbade igår 15.00 till 09.00 imorse hem gjorde mej klar pappa hämta skjussa mej ner på stan ( lat javisst ) luncha med världens goasté Jenny R på jensas smälde i mej en pizza inte en hel då utan en barnpizza ! satt och snackade om lite allt möjligt väldigt trevligt har verkligen saknat min bästis har inte träffat henne så väldigt länge nu det måste vi ändra på helt klart ... efter lunchen knata jag upp till mamma & pappa slängde mej i soffan och somna sååå klart ! Duktig så där du Linda ! sen har vi varit ute och övningskört runt sandivken,  Årsunda , Bovik och Forsbacka så det blev en liten stund alltid lika roligt men behöver absolut träna mer dom som tror att det bara är att sätta sig  bakom ratten och tuta å köra har väldigt fel kan jag skriva under på ! Ska köra lite imorgon också på förmiddagen träna på lite saker ! Måste faktiskt medge att jag blev besviken idag när jag slutade jobbet morse så hade jag tydligen kollat fel på almenackan och trott att jag var ledig imorgon hela dagen men tydligen så jobbar jag imorgon också börjar 15.00 till 09.00 på fredag så jag hade ställt in mej på att få vara ledig imorgon och ta det lungt kanske städa , så säger Jenny att det är Torsdag imorgon jag har ingen koll på dagarna och trodde att det var Onsdag ... då kan jag lova att jag blev besviken ... ingen rast ingen ro heter det väl , ska bli väldigt intressant och se hur lönen kommer att se ut nästa måndad ! Så jag har muttrat lite idag faktiskt , visst jag älskar mitt jobb jag älskar det jag gör och dom jag jobbar med men ibland så vill man gärna vara ledig också ! Tur att jag snart får vara ledig i 8 långa dagar och ladda upp nya krafter ! Det är bara att köra på :-)

Nu blir det sallad med mamma & pappa och TV resten av kvällen och bara njuta av ledigheten !

Hörs !

Av Linda Johansson - 10 juli 2012 13:56

På väldigt länge !


var att göra mej råd och ta mej tid att besöka en fotvårdare ! Som ni vet så skrev jag det häromdagen att jag hade tid idag 08.00 på morgonen , visst det var ganska tufft att gå upp man var mer död än levande när klockan ringde men det var det verkligen värt när det vart klart ! Jag känner mej som en helt ny människa ! Hon gjorde en massa saker med fötterna så nu kanske man vågar visa dom lite mer än vad man har gjort sen att jag kan gå utan att det gör ont och att jag haltar, det var länge sen jag kunde göra det ! Det är en enorm skillnad och nu ska jag fortstta sköta om fötterna tills nästa besök om två månader , kommer att fortsätta gå tills jag blir riktigt bra i tårna och fötterna ! Så ni som har problem med fötterna gör er råd och ta er tid att gå till en fotvårdare det gör en sån stor skillnad för om man inte fötterna är bra så mår man inte själv bra heller det har jag märkt ! När jag gick därifrån så nätan flög jag fram känndes det som jag blev så lätt om fötterna en otrolig känsla !


Försöker ladda om inför ett 18 timmars pass på jobbet är ganska trött och seg idag men blir förhoppningsvis lite piggare sen jag tog mej en liten "stödvila" när jag kom hem ifrån fotvårdaren för jag var så trött så jag skulle orka med den här dagen ... Så jag hoppas att jag blir piggare längre fram på dagen ... imorgon är jag som sagt var ledig och det ska bli gött ....

Hörs !

Av Linda Johansson - 9 juli 2012 19:53

Efter jobbet !


Är ganska trött (Ovanligt) nej men jag vet att jag ställde klockan igår kväll på 07.15 för jag började 09.00 imorse men frågan är om jag visste det när jag väl somat ? första gången jag vaknade och trodde att jag försovit mej var runt en o3.00 på natten , sen fortsatte det hela natten jag ljuger inte om jag vaknade minst 8 gånger innan jag kollade en sista gång när klockan var 06.10 men då skällde jag bra på mej själv också ! Vad är det för en idiot som håller på så där liksom ! Så jag har sovit as dåligt inatt ! Upp tidigt och iväg å jobba ... men det har gått skit bra på jobbet idag roligt har vi haft om inte annat ! Imorgon kör jag ett pass på 18 timmar sen är jag ledig en dag wooohh !


Så ikväll blir det lungt för min del , inge vidare bra väder heller regn och regn hela tiden ! Hörde att det skulle vara nån klas 1 varning här i mellan Sverige men inte fan har det hänt någoting än iaf ... vore faktiskt lite skoj om det hände något här ibland även om det inte är så roligt kanske ! Hur som helst det blir Tvn för min del så klart ... sover hos mamma & pappa inatt för imorgon innan jobbet ska jag ÄNTLIGEN få lite fotvård så man kan börja gå ordentligt ... ska bli otroligt skönt att få ordning på fötterna ! Jag har väntat för länge med att ta tag i det här men nu ska det göras ! Så kanske man  kan visa fötterna lite mer nu när det är sommar !


Målade iaf naglarna idag en riktigt mysig färg som passar nu till sommaren ! Ljusblått , kommer garanterat köpa ett till sen vill jag gärna ha ett gult också ... på Sommaren ska det vara färg , och hur snyggt är det inte när man blir brunbränd då ! Tycker att alla borde fixa naglarna lite till sommaren , ska köpa lite piljetter helst blommor då och sätta dit också så blir det riktigt sommrigt :-)


  

Av Linda Johansson - 8 juli 2012 19:33

Regna ?


Ska hela sommaren regna bort ? Den är så kort endå och det ska regna heela tiden ! Jag är så less på det här ! Kollade på vädret dom kommande dagarna och det ska regna varje jävla dag ! Jag blir knäpp snart ... jag står inte ut ! Hoppas att vi får en sen sommar iaf så man kan få njuta lite av solen när man slutat sommarjobbet !


  

Ja jag får göra det som är bäst att göra en sån här dag , ta reda på disken efter maten , hoppa in i duschen och sen kolla på tv hela kvällen och trycka i mej vattenmelon ! Men det är klart , det är inte helt fel det heller speciellt inte när man är trött och inte har sovit hemma på flera dagar så är det skönt att bara vara hemma !

Av Linda Johansson - 8 juli 2012 17:34

Att komma hem !


När man har jobbat 24 timmars ... Men jag lär säga att jag har en kanon jobb , kunde nog inte ha fått det bättre ! Men det är endå skönt att komma hem ... Fick börja med att vika och lägga in tvätt i skåpen som jag inte hann med igår innan jag började jobba ... så det tog sin lilla tid ... Var meningen att jag skulle köra lite idag men jag tror inte att jag orkar , det lutar mer åt att krypa upp i soffan och kolla på TV och bara ta en lugn hemma dag jobb imorgon också 09.00 - 15.00 sen på Tisdag 15.00 - 09.00 sen är man ledig en dag sen samma tid igen 15.00 - 09.00 sen 24 timmars på Lördag och efter det tar jag semester i en hel vecka innan jag gör min sista sommarjobbs vecka vecka 30 ! Det har gått så fort tyckte att jag nyss började jobba snart börjar skolan igen för båda mej och Nea ! Och man kommer in i vardagen igen ... på något sätt så tappar vi lite grann under sommaren när jag jobbar och Nea har sommarlov , konstigt det där ! Bloggen brukar också bli lidande på sommaren , jag glömmer bort å blogga ibland eller så orkar jag helt enkelt inte eller så har jag inte tid ! Men när vi är tillbaka till vardagen så kommer jag att börja blogga mer !

Har absolut inget vettigt att skriva idag tyvärr !

Av Linda Johansson - 5 juli 2012 18:35

En massa ute på Lindas balkong och snackat en skit i 3 timmar ! Så lite brun är man allt :-) Love it ! Men det var skönt att komma in hem efter en dag i solen ! Alltid lika trevligt att träffa Linda å hennes mage är så fiin , vill också ha bebis ! Synd att vi träffas så sällan nu för tiden bara !


 


Nu tycker jag att jag klarar mej ifrån solen resten utav dagen ... så jag slänger mej i soffan med en bok , laddar inför imorgon när jag ska dricka lite rosé vin med gänget !

Hörs !

Av Linda Johansson - 4 juli 2012 10:29

Blir skönt nu !


Tidig morgon imorse på jobbet ... jävla grannar till min dam att inte förstå att man inte får spika och hammra i väggarna 06.10 på morgonen när folk sover , men hämden är ljuv :-P ne jag skoja ! Sen så blev det  rätt sent för mej igår , låg och läste en bra bit in på kvällen jag  hade svårt att lägga ifrån mej boken jag fasnar lätt  ... dumt av mej  känner jag idag ! Så idag är jag ganska trött men endå pigg .... idag ska jag tvätta hos mamma & pappa som ni redan vet så vägrar jag tvätta i tvättstugorna här i området ... längtar så otroligt mycket till nästa månad när jag får köpa mej min egen tvättmaskin , sen så vill jag att kläderna jag beställt kommer snart ! Hur kan det ta så lång tid ? Medans jag tvättar så ska jag ta vara på dagen tillsammans med vänner , var hur länge som helst sen jag umgicks med någon ... eller ja inte  hur länge som helst men det har blivit dåligt med det sen jag började sommarjobba ! Det måste vi ändra på , vännerna är betydelsefulla och man får inte glömma bort dom !

Hur som helst hoppas ni får en bra dag ni med !

bloggar mer senare idag !


Bjuder på lite bilder så länge !

   

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards