Alla inlägg under juli 2012

Av Linda Johansson - 17 juli 2012 12:10

Nu bär det av på äventyr ! Men vädret kunde ha varit bättre !

Av Linda Johansson - 17 juli 2012 12:08

Nu bär det av på äventyr :)

Av Linda Johansson - 17 juli 2012 09:01

Äntligen är appen här för iPhone också :) nu kan jag blogga riktigt med bilder och allt :) riktigt glad just nu ! Glad är jag också att få vakna när Lill kärleken kryper upp intill mej och säger "Godmorgon mamma" mitt hjärta svämmar över av kärlek då ! Lycka <3

Av Linda Johansson - 16 juli 2012 17:54

   Resan gick bra tog ca timme att åka lagomt lång resa ! Nea var duktig i bilen och satt å rita en stund ! Mysig liten stuga eller liten och liten den är stor med dusch och toalett och allt det är perfekt hade nog inte pallat utedass har sån fobi för sånt , är rädd att det ska hoppa upp en orm och bita mej i rumpan ! Just nu sitter vi och tar det lungt , det blir ingen utflyt idag utan vi ska bo in oss i stugan den här dagen , men imorgon blir det lite äventyr !

Hörs sen !


 


Av Linda Johansson - 15 juli 2012 17:05

Dumma mej som skulle vara så envis och dammsuga & torka golven ! Nu får jag äta upp det till kvällen börjar strama mer och mer i ryggen ner till låret ! Kul att vara invalid då ! Jävla rygg ! Men jag är envis och tänker fortsätta att damma , dammsugningen och torkningen är klar det tog jag först för att inte störa grannarna senare (jag kan faktiskt vara snäll ibland) ska ta och sitta i några minuter sen ska jag köra igång igen har hur mycket som helst kvar å göra innan jag får lägga mej i soffan och ta det lungt !


Damma

rensa kylskåp / frys

Laga mat

Diska

Duscha

Måla naglarna

Packa (Får inte glömma något)


 


Hörs sen !

Av Linda Johansson - 15 juli 2012 15:24

Nu har jag en veckas ledighet !


Jag kan faktiskt förstå nu att dom som jobbar året om älskar sommaren när semestern kommer även fast man tycker om sitt jobb eller älskar det man gör så behöver man ledighet också ! Då spelar det liksom ingen roll vad det är för väder klart man vill ha en riktig sommar med varma dagar och sol men det är precis lika härligt att ligga på altan i en hamock eller nå och läsa en bok och lyssna på regnet eller vad säger ni ? Jag ska iaf som sagt var ladda upp den här veckan och vila min rygg ... tack och lov så gör det inte så jätte ont längre men jag är fortfarande stel och har svårt att böja benet riktigt ! Men imorgon kommer jag vara helt bra i rygg och ben det känner jag på mej !


Det är hur mycket som helst man måste göra innan man åker på semester en vecka har suttit och tänk på vad jag måste komma ihåg att göra och packa innan jag åker ! Hmm !


* Damma , dammsuga , Torka golven

* Packa ner allt som behövs inte glömma någonting

* Dra ut alla sladdar ur tv , lampor osv om det skulle bli oväder

* Gå igenom kylskåp och skafferi slänga det som är gammalt

* Gå ut med soporna

* Byta åt gnagaren och ge massor med mat !


Finns säker mer som måste göras som jag kommer komma på efteråt brukar kunna vara så ! Men jag ser fram emot en vecka tillsammans med familjen , speciellt mitt älskade barn som jag har längtat så otroligt mycket efter , vi kommer att få två underbara veckor tillsammans ... hitta på en massa skoj hoppas bara att vädret tillåter lite äventyr ute ! Annars kommer vi att trotsa regnet och gå ut endå , ingen idé att vänta på solen känns inte som om den kommer att komma endå ! Nu ska jag ta tag i städningen här hemma så det blir gjort ! Datorn kommer att följa med till Dalarna så jag kommer så klart att fortsätta och blogga under veckan !


 

Av Linda Johansson - 14 juli 2012 10:33

Innan lite ledighet !


börjar jobba 14.45 idag och jobbar till 15.00 imorgon söndag ... sen ska jag hem och hinna med en massa saker innan vi åker på Måndag när lill älsklingen äntligen kommer hem ! Jag ska hinna städa av lite (Kunde inte städa igår pga ryggen) har fortfaande lite ont men det går nog över tills imorgon om inte annat så kommer jag att trotsa ryggvärken och städa av lite endå , sen ska jag packa åt både mej och Nea och gå igenom kylskåp och skafferi och slänga det som behövs som inte klarar sig en hel vecka ! så det blir lite stressigt men det är kul att hålla på endå när man vet att man ska iväg på någonting ! Jag behhöver dom här lediga dagarna nu mycket pga ryggen och för att samla nya krafter så man kommer tillbaka pigg och utvilad vecka 30 när jag gör min sista vecka på jobbet ! Känns så där måste jag bedge !


Så jag sitter och laddar upp för ett 24 timmars jobb hoppas grannarna håller fan på sig bara , tycker att man borde visa lite mer respekt när man bor så pass nära varandra och inte hålla på och leva om sent in på natten !

Hörs imorgon mina söta !

Av Linda Johansson - 13 juli 2012 21:39

I soffan och har svårt att röra mej pga ryggen (som jag nämnde i tidigare inlägg) och blir liggandes här resten utav kvällen ! Därför blir det ett tråkigt mobil inlägg svårt att resa mej ! Att bloggplatsen inte fixat en mobil app ännu tycker jag är totalt värdelöst dom har lovat i månader nu att den ska komma snart men ingenting händer ! Hmm ! Funderar på att börja blogga på nattstad istället ! Skit bloggplatsen ! Skapligt bitter känner jag , ont i ryggen och huvudvärk sen är jag trött som ett as ! Orkar inte blogga på den här skit sidan ! Hörs imorgon !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards