Alla inlägg under december 2008

Av Linda Johansson - 8 december 2008 17:55

Åh va dålig jag är på rubriker :P men jag orkar inte andvända hjärnan just nu ! eller hm det gör jag väl aldrig !


Har varit och handlat nu en massa nyttigheter :P

stoppade i mej en tallrik flingor av nå slag ! och ett äpple och morot och en grov macka måste jue få äta någon macka tycker man väl !

Så nu är man mätt i magen igen får bli lite mer mat i morgon men jag har inte orkat gjort något är sjukt tråkigt och jobbigt att gå och handla !

Snart kommer väl Nea hem också hoppas jag saknar henne redan lill skruttis !

På onsdag är det Lucia firande på dagis ska bli mysigt att se :)

Har fixat så Linda och jag kan gå ut på Lördag iaf ! Så även fast vi inte har ett öre så kommer vi in på krogen endå :P ibland är det bra att känna mycket folk...vet man till nästa gång att man bara behöver ringa ett samtal och man kommer in gratis på alla krogar i Sandviken HÄRLIGT !

Så på lördag blir det dansa och krogen som gäller ! Längtar !

Ne nu ska jag slappa en stund innan kråkan kommer hem igen <3



I don't need you , and guess what , I'm havin more fun,I'm gonna show you that tonight

Av Linda Johansson - 8 december 2008 11:16

Godmorgon!


Hade ställt klockan som vanligt på 07.30 för att hinna till Neas dagis till kl 09.00 men när klockan ringde så kom jag på att dagis är jue stängt idag dom har jue planeringsdag och det hade jag prentat in mycket för det har hänt ett antal gånger att vi kommit till dagis på morgonen och det har varit stängt är dålig på att läsa på lapparna dom sätter ut så då har man bara fått gått hem igen !

Men som tur var så kom jag på det i tid idag och eftersom Nea inte vaknade av klockan så somnade vi om och gick inte upp förens 09.30

ibland är det skönt att få sova länge på morgonen !

Pratade med Sandra igår Neas faster eftersom hon inte får träffa Nea så ofta som hon vill så frågade hon igår om hon fick låna henne och vi kom överrens om att hon skulle ha hämtat henne på dagis idag när Nea slutade !

Men eftersom det var stängt idag så ringde jag till Sandra och frågade hur hon ville göra om hon ville hämta Nea till 14.00 som var bestämt eller om hon ville hämta henne på en gång eller när hon ville !

Så hon ville hämta Nea på en gång dom skulle åka till MIO och kolla på möbler så Nea åkte för en stund sedan !

Pratade också med Sandra igår att jag vill ha hjälp av henne att gå ner minst 8 kg till sommaren så man iaf kan väga 60 kg  har inte tagit mej tid eller ork /lust att träna bort extra kg efter graviditeten men nu känner jag att jag bara MÅSTE göra det vill vara smal och kunna visa mej ute i bikini i sommar !

Så självklart så Underbar som Sandra är så skulle hon hjälpa mej med det !

Hon rabblade upp en massa jag inte fick äta

och bland det så var också pasta med jag får INTE äta pasta

å herregud hur ska det gå ?

Jag som är beroeende av pasta jag har alltid älskat pasta och kan äta det varje dag om det är så och nu får jag inte äta det alls !

Det låter kanske fjantigt men det är som ett hårt slag i magen man fick !

Men jag får försöka att klara mej endå !

Bara jag går ner i vikt så så nu är det slut med allt godis och popcorn som jag äter så otroligt mycket av !

Sandra gumman kom med två stycken ägg och en banan när hon hämtade Nea hon sa att jag ska börja äta ägg till frukost för bröd är helt förbjudet att äta både vitt och grovt bröd inte för att jag äter så mycket sånt så det kommer inte bli nå problem !

Så min frukost i morse bestod av två kokta ägg och en banan och ett STORT glas mjölk

Trodde ALDRIG att jag skulle bli mätt på det men otroligt nog så blev jag det och känner inte alls av någon hunger jag är inte ens sugen på någonting just nu ! Så jag hoppas att det fungerar :D

Sen har jag några få gånger kvar på mitt badhuskort så jag ska ta med mej Sandra och simma med henne några gånger i veckan och jag tänker fråga älskade Linda om det också om hon är sugen på att följa med !

Och ta långa promenader en gång om dagen tänkte jag också dra med mej dom och göra så går jag snabbare ner i vikt !

Synd att gym kort är så dyrt för annars skulle jag LÄTT köpt ett sånt och börjat gymma har jue en motions cykel här hemma som jag fick för flera jular sen av killen jag var tillsammans med då för jag hade önskat mej en sån! Men min moster lånade den och nu är den sönder tråkigt att låna ut saker så går dom sönder för den där cykeln var inte billig precis !

Men kanske pappa kan kolla på den om det går att laga den på något sätt !

Så kan jag ha mitt eget gym här hemma sitt ups och cykla det är super !

Nog om det nu ! nu vet ni att jag ska gå ner i vikt iaf :P


Jag ska försöka ringa runt lite grann till olika jobb och kolla om jag har någon tur med mej om någon vill ha mej :P

Nea kommer hem ikväll någongång så jag har tid på mej att göra en massa saker ska ta reda på disken också och sen göra mej klar !

Är jätte trött fortfarande men det är jag jue jämt tror att det kan bero mycket på att jag äter så mycket fel mat !

Så jag hoppas med Sandras hjälp att jag kan bli lite piggare och inte vara så trött jämt !

Kanske somnar en stund på soffan sen också det vet man jue aldrig :P

Igår hände det en sak som gjorde mej jätte glad var jätte nere igår och bara grät hela tiden men ett litet ord kan göra sån glädje :D

Så det var inte bara grått igår utan lite solsken fick man också !

Och det var första gången jag log på hela dagen då :)

Ne nu ska jag göra lite nytta ringa runt lite grann och sen ska jag ta mej ner på stan och hämta mina glasögon som är klara !

Sen måste jag handla också !

Usch mycket att göra idag undra om man hinner med att slappa ens !


Han är riktigt fin !


Av Linda Johansson - 7 december 2008 17:25

Jag vet inte vad jag ska göra ?

Vad kan jag göra?

Fy fan vad dåligt jag mår just nu ! Kände mej redan nere i fredags men det blir bara värre och värre ! Jag vet inte hur länge till jag kommer orka !

Jag har försökt varit stark och jag har försökt att tänka posetivt och verkligen försökt ta mej igenom allt det jobbiga !

Men nu känner jag att jag INTE orkar längre !

Jag vet inte vad som kommer att hända bara att jag snart inte orkar vill bara lägga mej ner i sängen och SOVA ! sova bort alla dagar sova bort så allt det jobbiga försvinner en gång för alla !

MEN jag VET att det är inte det som är lösningen på allting men jag ser ingen annan utväg snart det har tagit för hårt på mej !

Jag kan INTE prata om det här  !

Det finns INGEN jag vågar prata med !

Kan man må sämre än vad jag gör just nu ?

Orkar inte ens underhålla Nea som jag borde göra :(

Har haft såååå OTROLIGT många saknar i huvudet i så många dagar nu

Jag vet inte vart jag ska ta vägen snart !

Allt jag ser är mörker !



Av Linda Johansson - 7 december 2008 10:04

Godmorgon !


Snart slut på denna vecka också tiden går fort snart är det jul och ett nytt år också hoppas detta år blir bättre än det här året har varit !

(Saknar det så mycket nu känner jag)

Få se vad nästa år har att erbjuda mej och dom jag håller kär !

Känner mej lite nere idag vet inte varför men jag känner att jag inte alls är lika glad som jag brukar vara ! Hoppas att det släpper under dagen !


Idag vet jag inte rikigt vad vi ska göra är fortfatrande hos mamma och pappa vet inte om vi följer med dom till Owe jansson för att kolla på julklappar men jag vet inte rikigt än har inte bestämt mej !

Annars åker vi hem och myser lite och åker och handlar senare idag !


Nya vecka i morgon nya tag och nya plikter att göra !

Ne nu känner jag att jag inte orkar blogga mer just nu har för mycket i  huvudet att tänka på både roligt och inte roligt !

Vi får se vad som händer med allt !

Hittade en bild på Nea i sommras när vi var i dalarna på semester och badade i en jätte står sjö man fick lite känsla av utomlands där faktiskt !

Ta hant om varandra nu !


Av Linda Johansson - 6 december 2008 22:07

Ja jag har inte hunnit blogga någonting idag har varit fullt upp hela dagen !

Först så hade jag Linda och Elsa hemma hos mig sov skit dåligt inatt vet inte varför kunde inte somna igår kväll låg och tänkte på en massa olika saker ! och ligger man och tänker på en massa saker så kan man omöjligt somna jag låg ett bra tag och vände och vred på mej men jag somnade väl till slut och vaknade tidigt i morse av att katterna sprang runt som nå jäkla elefanter ! Gud så dom höll på ! Men jag somnade om en liten stund iaf och sov til ungefär tio Sen vaknade Linda vid 11 tiden och efter en timme gick hon hem och jag gjorde mej klar och kollade på en film på 5an jag hade börjat kolla på skulle hämta Nea hos Daniel kl 14.00 för att åka på lite jul firande pappa tyckte att det var för dåligt väder för att gå runt utomhus och det vart mycket till och från om vi skulle åka eller inte !

Men vi bestämde oss för att åka till en kyrka här i Sandviken istället där dom också hade jul firande dans runt granen och träffa tomten och tomtens nissar och fiskedam och fika och allt vad dom hade !

Så vi hämtade Nea och åkte direkt dit halv dansade lite grann men inte runt granen var inte så pigg hade inte ätit något och kände mej lite yr och illamåeende och inte alls pigg ! och Nea ville inte heller dansa för det var jätte mycket folk så vi fick inte ens plats ! Men vi stod i ett hörn och små dansade iaf :D

Sen skulle vi träffa tomten Nea var lite nervös och prata med tomten men det gick bra hon fick en godispåse och hon var nöjd :)

Sen gick vi tillbaka till dansgolvet och Nea sprang runt där och härjade med Emma en stund (brors lilla dotter)

efter ett tag så räckte det och vi var hungriga så vi åkte och beställde mat och åkte hem till mormor och hälsa på och åt lite mat !

Handlade lite efteråt och åkte hem till mamma och pappa för Nea ville sova här så vi har kollat på film Narnia häxan och lejonet (Dock ingen barnfilm som jag trodde att det kunde vara eftersom det stod familjefilm jag fasnade i filmen iaf men ville helst inte att Nea skulle kolla)

Och nu ligger Nea i sängen och kollar på en film som hon kan se och jag bloggar för jag tyckte att jag borde göra det eftersom jag inte bloggat något alls idag !


Få se vad som händer i morgon men något måste vi väl hitta på :)

Vet iaf att jag måste ta tag i en massa i veckan och jag ser INTE fram emot det kan jag säga en massa samtal och så måste jag ner på stan och hämta mina glasögon också som äntligen kommit nu !

Ne nu måste vi lägga oss Nea är vaken än och vägrar sova för hon är inge trött men om jag lägger mej med henne så somnar hon säkert !


Natti natt med er allihopa sov gott !


(Han är fin ,väldigt fin)


Av Linda Johansson - 5 december 2008 10:46

Godmorgon allesammans !


Idag är det Fredag och jag har sjukt mycket att hinna att göra !

Har ringt runt lite grann väntar just nu på att telefonen ska ringa ifrån sjukhuset har lite frågor till dom ! Men dom ringer jue aldrig upp !

Att det ska ta sån tid för dom !

Sen ska jag ringa ännu ett till samtal så jag vill hinna med det också

sen åker dammsugaren fram måste få lite ordning här hemma och fräscht igen !

Ska hinna med att kolla på våra bästa år också där imellan sen så ska jag hinna göra mej klar och sen kommer Linda över och tar med hennes Frälsa :P (som jag döpt om henne till en blandning mellan fräsa och elsa)

Vi ska glo på film hade vi tänkt vi har fått hem en varsin film så det blir två filmer + idol och en massa popcorn ikväll så det är mycket jag ska hinna med innan hon kommer!

Måste ta städningen idag också  för jag hinnr inte i morgon för då kommer Nea hem och det blir julskyltning blir ingen utgång för mej iaf har inte råd måste tänka på att det kommer en jul snart också !


Ja skriver mer senare idag skiter i sjukhuset nu och ringer till det andra stället istället får väl ringa sjukhuset senare om jag hinner då !

Puss & Kram




Av Linda Johansson - 4 december 2008 22:49

Ja idag har man fått klart för sej att saker och ting inte är rikigt som vissa vill få det att tro att det är !

Jag har blivit lite klokare efter att ha pratat med två underbara människor !

TACK så otroligt mycket till er tjejer !

Den enda står mej väldigt nära och tösen nära också

och den andra är en kompis över internet som jag fattat MYCKET tycke för och hon är en väldigt STOR stjärna i mina ögon  (för att inte andvända namn ni vet nog vilka ni är)

Ibland behöver man prata av sej lite för att bli lite klokare och förstå lite bättre och värdesätta sig själv mer än vad man gör många gånger !

Men en sak som hände sades igår kan jag inte glömma det gjorde OTROLIGT ont i mej att höra något sådant som jag ALDRIG hört av (den) förut

någonsin !

Men jag VET att det inte är sant men endå det kändes verkligen och det förlåter jag dej aldrig för !


Ville skriva av mej lite grann jag vet att jag inte skulle skriva något mer idag eller jag sa det till mej själv men så blev det jue inte !

Är otroligt trött och hungrig så jag tänkte ta mej något att äta och sen blir det en bok och sängen i morgon komme Linda över och busar med mej :D

glutta på idol och ha det trevligt som bara vi kan !

Är SJUKT sugen på att gå ut och dansa på lördag efter julskyltningen men jag vet inte vi får se det beror på om ekonimin tillåter en sådan sak !

blivit mycket shopping dom senaste dagarna så nu måste man hålla i slantarna !

Natti natt allesammans ta hant om varandra nu, nu stutsar jag strax i säng och snarkar lite med john blund !


Av Linda Johansson - 4 december 2008 18:40

Så tråkigt man vaknar när det är mörkt och hinner knappt kolla ut innan det är mörkt igen usch vilken tråkig tid detta är !

Nu vill jag ha sommar och ljus värme och allt mysigt som det tillhör !

Men jag får väl vänta i några månader till så klart !

Lika bra att försöka hålla ut går inte att göra någonting åt det endå !


Sitter här med Linda just nu Linda kollar på unga mödrar och jag sitter och halv kollar och bloggar samtidigt !

Nea åkte kl 15.00 idag faster kom och hämtade henne pratade om lite allt möjligt mellan himmel och jord !

Så nu kommer hon hem på lördag igen frågade Daniel om jag fick hämta henne kl 14.00 istället för 15.00 då för det är julskyltning i furuvik då

mellan 14.00 - 18.00 det skulle vara 750.000 ljus och tomten skulle komma och tomtemor och en massa djur sen skulle karusellerna vara gratis också

Så jag ville gärna åka in med henne då eftersom det alltid hände en massa på helgerna och då är Nea vanligtvis hos Danne och då kan jag inte göra det med henne så nu tänkte jag passa på när det är kort helg och när det är en sån bra tid också !

Hoppas bara att mamma och pappa följer med annars tar jag bussen och åker in själv !


Funderar på att ta en promenad med Linda vet inte rikigt vilken väg vi ska gå den vägen vi vill gå går det inte att gå för det är i skogen utan lampor så då ser man inte ett mack det är inte såå lockande precis !

Men vi hittar säkert på en annan väg måste ut och röra på mej lite är trött på att vara en soffpotatis nu :D

Imorgon är det idol som gäller då kommer Linda också över och glor och tar med kattfan :P och sover över hos mej !

Då blir det att ligga i soffan igen som vanligt och proppa i sej en massa popcorn och skit !

Fast före det MÅSTE SKA jag ta och städa här hemma iaf !

golven och damma lite tog MEGA disken tidigare idag innan Nea åkte

skulle igentligen ha varit med henne innan hon åkte men hon lekte såå snällt i sitt rum med sina djur så då tänkte jag att jag lika gärna kunde ta disken så det vart gjort så nu är den iaf klar !

Och tvätta har jag redan gjort så det behövs inte heller !

Skönt att slippa göra allting på en och samma gång !


 Ne nu får det vara bra för nu

Få se om jag skriver mer senare men det tror jag inte annars skriver jag i morgon

Ta hant om varandra nu Puss & Kram

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards