Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

Svar

Av Linda Johansson - 11 februari 2011 11:29

Svar till : S

 

Ja hon är rädd för att vi ska stöta på varandra ute , men hon är INTE rädd för Johanna så absolut inte du missförstod mej där Johanna är bra med Nea det VET Jag men hon är INTE bra med mej ! Hon kan INTE acceptera mej som Neas mamma !

'Jag vill absolut INTE att min dotter ska vara rädd för någonting !

Jag vill kämpa för min dotter så hon får ha det så bra som möjligt !

Där slog du huvudet i spiken !

Hon är rädd för att Johanna och jag ska träffas ute för hon VET att vi inte tycker om varandra och att vi brukar oftast hamna i tjafs då !

Hon har varit med ett antal gånger när det har blivit så , jag kan erkänna att jag inte alltid handlat rätt när vi träffat på Johanna ute men det har INTE hon heller gjort , det är INTE roligt att någon springer efter oss när vi är ute och ska hitta på något ! går in i samma affärer som vi och går åt samma håll , till samma lekpark osv ! Hon påstår att hon får ont i magen när vi träffas ute men om hon fick så ont  i magen som hon säger så bör hon väl inte följa efter oss vart vi än går då ? utan försöka undvika det ?

Tjejen för med MYCKET dubbelmoral och folk tror henne det är det som är det konstiga ! men jag VET hur det igentligen är !


Därför kommer din fråga in lämpligt här varför jag bloggar om det här och varför jag svarar på kommentarern  !

Jag bloggar om det här pga att jag vill att folk ska se att jag har det JÄVLIGT svårt jag med och INTE bara Johanna som många tycks tro !

Det är synd om henne för hon behandlas illa det är si och så jag är dum jag är en dålig mamma bla bla bla !

Därför är det viktigt för mej att folk ska veta vad hon har ställt till med också !

Hon är absolut INTE felfri i det här jag kan sitta här och berätta allt hon har gjort och hur fel hon handlat så många gånger ! och det skulle ta en hel dag !

Och att jag svarar på kommentarerna är mycket pga att folk skyddar Johanna som säkert inte ens känner henne och dom vet INGENTING om hur allt har gått till , därför tycker jag att det är roligt att skriva en elak kommentar tillbaka hallå jag skyddar jue bara mej själv ?

Jag kan erkänna att jag gjort fel i mycket ...handlat fel många gånger men INTE emot Johanna så utan jag borde ha tänkt mer på min dotter !

Allt jag gjort emot Johanna är bara pga att hon tagit föööör stor plats , hon har klampat in förstört och lagt sig i och tagit över !

Man kan INTE acceptera sånt som mamma och när ni är i samma situatiion som jag då kommer ni att förstå !

Alla myndigheter förstår mej fullt ut att jag handlat som jag handlat många gånger ! FÖR dom VET hur Johanna har hållt på dom har träffat henne sätt igenom henne som människa ! Under hennes lilla fasad hon gömmer sig under !


 
 
M A T H I L D I S

M A T H I L D I S

11 februari 2011 11:47

Hejhej, jag har just nu en frågestund på min blogg, skulle vara jättesnällt om du ville fråga nått :)
Alla frågor ställs i frågerutan :)
Kramis

http://mathildis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

s

11 februari 2011 12:48

Okej. Jag förstår att det finns två sidor av detta absolut. Och jag är inte på någons sida, läser inte hennes blogg men har halkat in på den 1 gång. Jag reagerade bara på att tösen vart rädd för att hon skulle komma men jag förstår att hon är rädd för hur ni ska bete er, det skulle jag också vart! Och det är bra att du ändå kan bekänna att du faktiskt handlat fel du också och inte bara kasta skit på Johanna :) Som sagt jag sitter inte på hennes blogg och din blogg utan jag har hängt med dig länge nu på din blogg och märker att du inte mår så bra Linda. Jag själv har gått hos psykolog, jag vart otroligt hjälpt av det. Hur jag ska vara i vissa situvationer osv osv. Gör det du med, bara för att få prata med en utomstående. Jag lovar det hjälper. Styrke kramar till dig och tösen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards