Alla inlägg under november 2008

Av Linda Johansson - 5 november 2008 08:22

Oj va trött jag är

Nea somande vid 23.00 tiden igår jätte sent men hon hade jue sovit middag före också så vi låg i mammas och pappas säng igår kväll och kollade på Eva och Adam som hon tycker om så mycket varför vet jag inte


Hon slog upp ögonen kl 08.00 i morse för att mamma var uppe och härjade omkring för hon skulle till jobbet...

Nu ligger hon i sängen och kollar på film och jag ska strax hoppa in och duscha hade jag tänkt göra oss klar och gå ner på stan ska möta upp Linda också hon ville följa med :)

Ska gå ner till statsparken hade vi tänkt och leka av oss lite sen gå på marangoni och fika...


Skriver mer senare idag

Puss å kram mina kära trogna bloggläsare :)

Av Linda Johansson - 4 november 2008 21:15

Såg precis nyss att jag var en av dom som hade mest komentarade bloggar guuud så kul :) glad jag blir

så kanske min blogg inte är så tråkig endå

nu kan jag sova gott inatt :P


Puss Puss !

Av Linda Johansson - 4 november 2008 20:54

Tänkte säga godnatt till mina kära blogg läsare


Blev så att mamma ringde och frågade om jag ville komma över och sova hos dom för Nea hade somnat på soffan efter dagis idag och hon orkade inte klä på sej och åka hem så hon ville att jag skulle komma och sova här hos mamma och pappa med henne så självklart gjorde jag det så jag sitter hemma hos mamma och pappa nu Nea är fortfarande vaken ligger i sängen och kollar på Film hon sov jue ett bra tag på eftermiddagen så hon blir väl uppe bra länge i kväll men jag har bestämt mej för att hon ska få vara hemma med mej i morgon iaf jag skippar skolan och hon skippar dagis :P

tänkte gå ner till statsparken efter lunch och busa lite sen efter det så tänkte jag att vi skulle gå och fika bara hon och jag på marangoni tror jag det får bli ha det lite mysigt i morgon :)

bara jag och Nean det behöver vi som sagt var !

 har varit duktig idag också tvättat och tagit reda på monster disken och gått med soperna och små plockat så jag är rätt nöjd förutom att jag har lite ångers angåeende uppskjutningen av städningen men jag ska ta tag i det till helgen det lovar jag :)


Ska hoppa in och duscha lite nu eller om jag ska skippa det och krypa ner i sängen med skruttisen och gosa lite grann

mamma och dotter kärlek som ingen kan ta ifrån oss :) det är så äkta det bara går att bli mammas skattis jag älskar dej till stjärnorna och tillbaka !


Godnatt allihopa

Av Linda Johansson - 4 november 2008 16:19

Gud va mörkt det blir på en gång klockan är jue inte alls mycket

och endå börjar det bli mörkt inte undra på att man blir deprimerad !

halt och plaskigt är det ute också det får gärna komma lite mer snö nu så att man kan vara ute och åka pulka med tösen det är så tråkigt på vintern om det inte än nå snö ute för då finns det inte ett skit att göra

inte som på sommaren då kan man bada,åka på en massa utflyket, djurparker och nöjesparker och en massa saker men på vintern kan man jue nästan bara åka pulka om det finns snö...!


Nea skrutten är hos mamma hon hämtade henne på dagis idag

skönt att slippa en gång :P ska väl ringa snart och ta hem skruttisen

vet inte om mamma vill ha helle lite längre sist hon var HELT ensam med Nea utan mej var i sommras när jag jobbade

haha det var ett tag sen det :P på helgerna är hon hos sin pappa

och i veckorna är det dagis och skola för oss sen är det hem och göra något busigt och sen laga mat äta och nästan göra kväller sen för att orka upp !

så tror att hon tycker det är rätt kul att vara med mormor idag :)

men jag vill iaf ha hem busfröet snart


Funderar lite på skolan i morgon ! eftersom jag behöver extra hjälp med matten och inte får det på lektionerna (har matte i morgon) så vet jag inte rikgt om jag ska gå till skolan i morgon

ska få lite extra hjälp av en som heter Fredrika Svenska läraren har tagit kontakt med henne men fick tid förra fredagen men kunde inte gå hade ingenstans att ha Nea för på dagis gick det magsjuka och mamma jobbar på förmiddagarna så det blev ingenting tänkte ringa upp henne själv och boka ny tid så kanske man kan få lite extra hjäl så jag vet inte om jag skippar skolan i morgon istället har ingen klok i familjen heller som förstår sig på matten vi har ! så det är svårt att ta hjälp av mamma och pappa och brossan ! skulle behöva någon till som kan hjälpa till


någon som känner att dom vill hjälpa med mej matten ? :P


Ne ingen skola för mej i morgon tror jag skulle vilja ha Nea hemma i morgon också ifrån dagis ha en mamma ochNea mysig dag i morgon det behöver vi

vi har kommit varandra mycket närmare nu den senaste tiden

när man inte behöver tänka så mycket på allt som händer !

så det känns jätte bra Nea är mammig som bara den och ibland får jag inte ens gå på toa utan att hon gråter och tror att jag ska lämna henne !

så ibland kan det vara lite jobbigt men är man mamma så är man jue

då betyder man mest helt enkelt (lika mycket som pappan då)

Nea var mycket pappig där ett tag så jag trodde att jag skulle bli galen på henne men nu är hon inte alls pappig längre pratar knappt om honom nu är det BARA mamma som gäller vi tar igen all tid vi har missat för att jag har lagt min enerig på sånt som inte betyder någonting för mej som jag mått dåligt för men den enda som betyder något för mej är min älskade dotter

och jag har förstått att jag måste sluta fundera och lägga energi på sånt jag inte kan göra någonting åt och istället lägga ALL min energi på mitt barn istället som VERKLIGEN behöver det mammas skruttis du är värld all kamp här i världen för dej gör jag ALLT för dej orkar jag kämpa så som jag gör

jag kan gå igenom eld och vatten

för det kan man göra för sina barn det är bara en (mamma och pappa) som kan känna en såndan sak

när man blir mamma eller pappa då först vet man hur det känns :) helt UNDERBART det finaste man kan få är ett eget barn som kallar än mamma och som kryper upp till än och säger "mamma jag älskar dej"

då myser man :)


ifrån det ena till det andra tror jag ska ringa och klaga hos hyresvärden att det är så SJUKT kallt här golvena är jätte kalla fryser om fötterna även fast jag har 3 par tjocka stumpor och ett par benvärmare på mej

då är det verkligen kallt också

dom sätter jue inte på värmen förens det blir minusgrader men jag betalar faktiskt JÄVLIGT hög hyra här så jag har rätt att få lite värme !

för värmen ska ingå då ska jag ha värme också man ska inte behöva frysa innomhus iaf hur skönt är det inte att vara ute en hel dag och bli så där rikigt kall och komma in till värmen men den turen har inte jag för jag fryser i lägenhten också många gånger som jag måste ta ett varmt bad för att jag fryser så ska det inte vara!

Ne känner mej på klagohumör :P det var så mycket bättre när Sandvikenhus hade det här området men nu har nå företag i Stockholm tagit över och alla vet jue att Stockholmar har pengar så det räcker och blir över !

men sen dom tog över så har nästan alla hyresgäster flyttat dom har inte många kvar för dom höjer hyrorna och det är kallt i lägenheterna och ingen service får man heller för den hyran man betalar !

Så därför flyttar alla till det området som Sandvikenhus fortfarande har kvar!

men som jag ha hört så kommer Sandvkenhus ta över här igen

så jag hoppas på det så kanske man får lite värme iaf :P


Ne undra om man ska äta lite mat kanske steka på lite korv och bruna bönor orkar inte laga mat när Nea inte är hemma då är det bara jag som äter så då får det blir lite lätt istället !

måste ringa mamm först och kolla om Nea äter där för annars lär jag vänta tills hon kommer hem och göra någon annan mat för hon äter då inte bönor skit ungen :)


Skriver kanske mer senare ikväll !

Puss å kram

Av Linda Johansson - 4 november 2008 13:00

Tycker ni också att det har blivit lite kyligare nu än det var tidigare i morse?

Jag fryser jätte mycket även fast jag är innomhus fast här i min lägenhet så sätter dom inte på värmen förens det blir minus grader men det spelar ingen roll om dom gör det eller inte för det känns endå inte att dom är på det är jätte kallt på golvena funderar på att köpa ett par tofflor åt Nea som hon kan ha på sej så slipper hon bli kall om fötterna !

om inte annat får jag väl ringa och skälla lite grann :P  jag betalar så hög hyra varje månad så jag har rätt att få lite värme iaf ! SJUKT snåla är dom endå ska dom få in pengar !

företaget Sandvikenhus hade jue mitt område förut innan ett företag som heter Allokton tog över ett företag ifrån Stockholm och då kan ni jue gissa att det vart höga hyror på en gång för Stockholmare har jue råd !

men när Allokton tog över så förlorar dom fler och fler hyresgäster för hyrorna blir för höga och man får ingen service heller !

så nu ska Sandvikenhus ta över igen TACK och lov :)

så nu kanske man får lite värme på vintrarna iaf !


Sitter och glor på våra bästa år nu gud va skit dåligt det har blivit igentligen !

förut kunde jag inte missa ett enda avsnitt men nu kan man missa jätte många utan att det gör något man kommer in i serien på en gång endå !

det händer ingenting !

Värdelöst men endå ska man kolla på det när man kan och har tid !

konstigt endå !

Funderar fortfarande på vad vi ska hitta på idag jag och Nea !

Ringde och kollade hur mycket pengar jag hade på kontot men inte fan var det mycket så man har råd att köpa vantar och mössa och sånt åt Nea nu iaf

lät på mamma som om hon skulle hjälpa mej lite grann

hade jue så sjukt mycket räkningar den här månaden

Så jag vet inte vad vi ska hitta på idag


Någon som har nå förslag kanske ? :)


Idag är jag faktiskt rikigt trött helst av allt skulle jag vilja ligga i soffan hela dagen undet en filt och kolla på TV eller film

dricka något varmt men det går jue inte måste kanske ut med Nea i kylan endå brr !


Det återstår att se vad som händer

skriver mer senare idag

 Puss å kram

Av Linda Johansson - 4 november 2008 11:23

Det gäller att leva i verkligeheten ! inte någon dröm som man byggt upp själv !

det gäller att se till andras behov, och vad kanske INTE behöver även fast man kan tro att det är det bästa för dom ! Så är det kanske INTE alltid det !

Det gäller att inse när man gått för långt !

Att man kanske borde tänka att man har nått sin gräns !

Att man inte alltid ska bry sej och kanske backa lite för allas bästa !

Att man borde lyssna och öppna ögonen när ett barn tagit skada av ens handlingar och beteende !

Det gäller att kunna se sina fel och brister och kunna acceptera andras vilja och krav !

Att man inte tar för sej och inte låter någon annan släppas in i barnets liv!

Att man inser att barnet bara har en mamma och en pappa !

att man ALDRIG någonsin kan ta mammans plats hur mycket man än vill eller försöker ! Att köra med dubbelmoral ingår inte i verkligeheten !

Man måste förstå vilken plats man har, och inte tro att man kan vara med och bestämma och tycka lika mycket !

Man måste tänka på barnet i första hand om barnet tycker att en viss situation är jobbig dom kryper ihop och vill bara sjunga igenom jorden , så måste man acceptera och låta bli att söka upp sånna situationer ! för barnets skull !

Det finns så mycket man bör tänka på när man kommer in i andras liv när det finns ett barn med i bilden ett barn som redan har en mamma ! som inte behöver en till mamma !

Barnet har en mamma som älskar barnet djupt och som skulle kunna göra vad som helst för detta barn !

Det handlar om att inte vara så SJUKT egoistisk och sluta tänka på sej själv och sina behov och känslor !

Det handlar om att se till barnets bästa och vad barnet vill och känner och har behov av !

Som vuxen har man skyldighet att skydda sina barn !

Skydda sina barn emot sånt som kan skada dom !

Inte låta barnet ta del av en massa bråk och hårda ord !

Barn vill inte höra sånt , barn vill inte vara delaktig i sånt !

Den som är vuxen måste inse att verkligheten är en annan !

Att man inte kan leva i sin egen lilla värld , man måste ta sej ur den platsen och komma ut till Verkligheten !




 

Det enda man måste acceptera ,

Det är verkligheten hur den ser ut och hur den är skapad !


Av Linda Johansson - 4 november 2008 09:13

Solen skiner och det är jätte skönt ute :)  hade det inte varit för att jag måste ringa runt lite idag så hade jag lätt tagit en lååång härlig vinter promenad ! men som sagt var måste ringa runt lite och få lite rätsida med vissa saker !


har precis lämnat Nea på dagis hon var iaf glad idag att få gå dit skruttis !

men FY FAN va trött jag var i morse när klockan ringde ville inte alls gå upp ville sova vidare kura ihop mej under det varma täcket men det går jue inte !

Så det var bara att snällt masa sej upp ur sängen och skicka iväg Nea till dagis ! gå hem och försöka ringa men som vanligt är det svårt att få tag i folk ! men men får prova senare idag helt enkelt !


Idag då ?

skulle ha behövt städa här men eftersom jag måste ringa runt så mycket idag så lär jag väl inte hinna med det heller som vanligt !

men jag kommer iaf garanterat att ta det till helgen får skita iallt annat som är lockande och ta städningen helt enkelt !

Så idag går halva dagen åt att ringa ska hämta Nea på dagis kl 15.00 som vanligt då sen funderar jag på att knata ner på stan en sväng måste köpa nya vantar åt Nea eftersom hennes "DUKTIGA" pappa vägrar lämna tillbaka dom ! Så då är det klart att jag MÅSTE köpa nya som har dåligt med pengar !

men men måstefå tag i en annan mössa också

så ska nog ta mej en tripp ner på stan när jag hämtat henne och köpa det där åt henne !

sen vet jag inte rikigt vad vi ska göra kanske besöker statsparken men det finns jue inte såå mycket att göra där nu men något finns det väl att göra !

Ska gå igenom Svenska boken också lite mer ! Och glutta igenom Matten också ! var Länge sen jag var på matten nu orkar inte gå dit

gå dit och inte FATTA ETT SKIT så jag är häldre hemma och försöker själv fast det inte går så bra men vissa grejer kan jag jue !

måste gå på matten i morgon iaf har inte varit där mycket sen vi började 2-3 gånger kanske det är inte mycket om jag inte går i morgon kanske hon skriver av mej man vet aldrig !

Så det är lika bra att göra det då tar nog en låång promenad till skolan i morgon HÄRLIGT !


Ne nu ska jag försöka ringa lite igen sen ska jag stoppa i något i magen vad det nu ska vara för något :)

upptäckte imorse när jag skulle ge Nea smörgås att den var gammal BRA GJORT LINDA eftesom Nea brukar vilja ha hårdsmörgås till frukost så har den bara legat där och mögglat men idag av alla dagar ville hon ha mjuk och då var det så klart gammal men hon nöjde sig med en hård igen :)

så ska väl köpa det också idag !



Puss å kram

Av Linda Johansson - 3 november 2008 17:29

Va fan ska man göra ?

Vad får man inte göra ?

Hur ska man veta hur långt man kan gå innan det slår emot mot en själv?

Är så förbannat trött på skiten man får ta hela tiden i mer än 3 års JÄVLA tid det är inte rättvist !

Jag har fan i mej inte bett om att ha den här människan i mitt liv !

OCH verkligen inte Nea heller hon får också lida !

jag märker mer och mer att Nea börjar ogilla den här människan !

hon pratar inte inte alls gott om henne hon vill inte prata med henne när man träffar henne ute ! hon ingonerar när man frågar något om henne !

Hon är inte alls så glad i henne som hon var förut

varför vet jag inte men någonting måste jue ha hänt ?

Har Nea också märkt hur hon manipulerar sin omgivning !

TROR att hon får göra precis som hon vill ! utan att någon tar skada av det !

Mycket av hennes beteende har orsakat MYCKET skada hos Nea !

Hon har mycket att ta på sej av att MIN dotter SOM INTE ENS ÄR HENNES !!!!!!!

Mår dåligt ! VAD ska man göra åt denna människa ?

Hur ska man bete sig när ens barn inte heller verkar gå med på vad som helst längre !

Nea var 2 månader då hon förstod INGENTING

men nu hon är större och klokare hon förstår !

Hon ser med egna ögon man kan inte Manipulera ett barn till att tycka om än ! man kan inte göra vad man vill med ett barn utan att dom säger ifrån !

NEJ !  det är slut på det här nu !

Nu ska fan i mig jag sätta STOPP ! En gång för ALLA !


Jag har en kompis som har en kompis som har suttit i min situation !

hon gick till domstolen hon fick ensam vårdad om flickan dotterns pappas tjej får ABSOLUT INTE ! träffa barnet

Och hon hade det PRECIS som jag har det / har haft det i så många år !

Jag ska gå vidare med det här !

Det ska FAN INTE vara så att ett barn ska börja må dåligt och visa en massa olika beteeenden pga en enda JÄVLA människa som bara trampar in i andras liv och skapar en massa bråk och problem !

hur får samhället gå till igentligen ?

Jag har varit i kontakt med (Familjerätten , Familecenter , SOC , barn Psykolog m.m ) men INGEN lyssnar ingen tar mej på allvar !

Vad ska jag behöva göra för att folk ska inse att HON har gått för långt ?

Ska MIN dotter få må ännu sämre än vad hon redan gör innan folk reagerar och tar sitt ansvar ? Vart är världen på väg igentligen ?

Hur mycket kan man skada ett barn igentligen ?

alla dessa JÄVLA bråk pga (Henne)


Nej detta ska få ett slut ! innan det är försent !

Pappan är en idiot som inte förstår NÅGONTIN ! han bryr sej inte

så mamma (som har bättre ansvar och förstår att barn är inga leksaker och har känslor) måste gå vidare med det här ENSAM om så ska behövas !

Hon ska inte få förstöra mer än vad hon redan gjot !

Det är SLUT nu en gång för alla !

Du har gjort ditt !

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards